Spring til indhold

Alene I Vildmarken

  Røg ud i første afsnit af Alene i Vildmarken: ‘Oplevelsen …

  17.03.2022 · ‘Alene i vildmarken’ er programmet, hvor deltagerne bliver efterladt i den øde, norske natur. Her skal de selv finde mad, bygge shelter og forsøge at overleve længst muligt. I år sendes deltagerne for første gang afsted som solo og par. Se den nye, sjette sæson – og alle de tidligere sæsoner – på DRTV her.

  Efter stor sorg: Nu deler Alene i Vildmarken-par lykkelig …

  8.04.2022 · Parret, som man kender fra ”Alene i Vildmarken”, har kæmpet med ufrivillig barnløshed, men nu er der endelig godt nyt. I 2021 kunne man opleve Danielle Gregory og Patrick Bates i DR-programmet ”Alene i Vildmarken”.

  Alene i vildmarken er tilbage: Her er årets deltagere …

  5.03.2022 · Lige om lidt vender ”Alene i vildmarken” tilbage på DR, men årets sæson bliver noget anderledes, end den plejer. I de første mange sæsoner var deltagerne nemlig helt alene under deres ophold i vildmarken, og sidste år var deltagerne alene sammen to og to. Men i den nye sæson har man kunnet melde sig til både solo og sammen med en …

  Den mest usandsynlige er stjernen i ‘Alene i vildmarken …

  Årets ’Alene i vildmarken’ skal ikke blot give svar på, hvem der kan holde ud længst, men også på, om det er en fordel at være af sted i par eller alene.

  Alene i vildmarken USA: Sæson 7 | Se online her | DRTV

  Alene i vildmarken USA. DR1 | 1 SÆSON. 11 år. Ekstremt overlevelseseksperiment i ødemarken. Episoder. 1. 100 dage i Arktis. 11. JUL 2021 | 52M. Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2020. (Alone) Det er den mest krævende udfordring i Alene i vildmarkens historie. Ti nye deltagere skal overleve 100 dage i Arktis for at vinde den ultimative …

  Femina Video

  Blinkende udstyr og toilet-gryder? Det vidste du ikke om ”Alene i Vildmarken” …

  Husker du Alfred fra Alene i Vildmarken? Nu er han tilbage …

  1.04.2022 · Man husker ham måske som den yngste deltager af DR-programmet “Alene i Vildmarken”, men han er også en af dem, der har holdt længst ud i den barske, norske natur. Hele 58 dage klarede Alfred Høgsbro-Nielsen, der simpelthen er blevet så bidt af friluftslivet i Norge, at han er vendt tilbage til det liv.

  Alene i vildmarken im TV Programm: 20:00 – 24.03. – DR 1

  Alene i vildmarken (Dokusoap) DK/2022 am 24.03.2022 um 20:00 Uhr im TV-PROGRAMM: alle Infos, alle Sendetermine

  Alene i vildmarken im TV Programm: 20:00 – 31.03. – DR 1

  Alene i vildmarken (Dokusoap) DK/2022 am 31.03.2022 um 20:00 Uhr im TV-PROGRAMM: alle Infos, alle Sendetermine

  Ferie for Alle – Skandinaviens største feriemesse …

  Mød blandt andet fire vindere fra Alene i Vildmarken: Jon Lindberg, Lars Nyhuus, Flemming Falkemand og Kim Krohn. Mød dem alle i Hal C, hvor der også vil være foredrag om Alene i Vildmarken. I Hal C finder du også den nye influencercamp, hvor du kan møde bloggere, forfattere og eventyrere, som har gjort friluftslivet til deres livsstil.

  Skriv et svar