Spring til indhold

Alka Forsikring

  Sidst opdateret den november 17, 2022 19:37

  Alka Forsikring | Billige forsikringer og høj …

  Alka Forsikring | Billige forsikringer og høj kundetilfredshed | Se pris. Du prøver at besøge alka.dk fra en ældre browserversion. Vi beklager, at vi ikke har mulighed for at vise siden i din nuværende browser. For at besøge alka.dk bliver du nødt til at vælge en anden browser. Det er heldigvis nemt.

  Mit Alka – login med NemId | Alt om dine forsikringer | Alka

  Se dine dokumenter og forsikringer på Mit Alka og du kan købe tillægsdækninger og i øvrigt tilpasse dine forsikringer. Log på Mit Alka med NemId.

  Beregn din pris online hos Alka – Alka Forsikring

  Hos Alka løber en hundesygeforsikring hele hundens levetid, og du kan tegne hundesygeforsikringen helt til hunden er 10 år gammel. Hvad koster Alkas hundeforsikring? Beregn din pris på hundeforsikring online længere nede på siden. Du kan vælge at betale din forsikring månedligt i stedet for en gang om året.

  God og billig – beregn din pris – Alka Forsikring

  For at besøge alka.dk bliver du nødt til at vælge en anden browser. Det er heldigvis nemt. Vi anbefaler, at du vælger en af disse browsere. Din computer har måske allerede én af dem installeret. Find den via din computers søgefelt. Ellers kan du nemt og hurtig installere en ny browser. Klik på ikonet og følg vejledningen på deres side.

  Info om Alka forsikring – Tlf, Adresser, Kontaktinfo og …

  Alka forsikring er et af Danmarks mellemstore forsikringsselskaber. Alka sælger forsikringer både online og via tlf. Alka beskæftiger sig primært med private forsikringer. Du kan se kontaktoplysninger m.v. i tabellen herunder – eller i overblikket øverst på denne side. Praktisk info om Alka Forsikring Hvem er Forsikringsportalen?

  Mit Alka

  Alka Forsikring Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup. Alka er en del af Tryg Forsikring A/S. Om Alka; Persondatapolitik; Alkas nyhedsbrev; Alka Erhverv; Gavekort; Alkas forsikringer; Samarbejdspartnere; Tips og gode råd;

  Alka Forsikring 10 % – PlusGuldkort

  Alka Forsikring Med PlusGuldkort får du altid rabat, når du handler hos Alka Forsikring. Læs mere om, hvordan du får rabatten ved at klikke på knappen “Gå til rabat”. 10 % Læs om PlusGuldkort Gå til rabat Har du ikke et PlusGuldkort? Du skal leve op …

  Derfor droppede vi rejseforsikringen under corona …

  2.03.2022 · -Hos Alka Forsikring dækker rejseforsikringen som udgangspunkt fra den dag, du tegner forsikringen, fortæller Kaspar Scharling, der er produktansvarlig hos Alka Forsikring. -Det er altid en god ide at tegne forsikringen, før man skal rejse, så man er sikker på, at den dækker, hvis man kommer ud for en skade, eller der opstår på sygdom på rejsen.

  Alka forsikring

  Alka’s indboforsikring dækker cykler op til 12.500 kr. med mulighed for tilkøb op til 75.000 kr. Du sikrer dig en god dækning på din cykel, hvis uheldet er ude. Det er enkelt at flytte forsikring Hvis du allerede har en indboforsikring, så kan uden bekymringer skifte …

  Billig husforsikring | Beregn pris på dit hus … – Alka

  Billig husforsikring | Beregn pris på dit hus online på alka.dk | Alka. Du prøver at besøge alka.dk fra en ældre browserversion. Vi beklager, at vi ikke har mulighed for at vise siden i din nuværende browser. For at besøge alka.dk bliver du nødt til at vælge en anden browser. Det er heldigvis nemt.

  Betingelser for Alka Mobil – AlkaMobil

  4 ud af 5 sparer penge ved at skifte til Alka Forsikring. Book et uforligtende og gratis forsikringstjek og se om det også gælder for dig. Hele husstanden kan få Alka Mobil, hvis bare én har forsikring hos Alka, eller PlusKort eller er medlem af en af de disse fagforeninger: 3F Blik og Rørarbejderforbundet Cabin Attendants Union Dansk Artistforbund

  Alka hundeforsikring 2022 ⇒ Se deres nye Priser og Tilbud her

  Alka hundeforsikring 2022 ⇒ Se deres nye Priser og Tilbud her Alka hundeforsikring Professionelle artikler Spar penge med prissammenligning [email protected]ovseforsikring.dk Selskaber Dyrenes Beskyttelse Blog Kontakt CSR Spar op til 1.200 kr. på din hundeforsikring Få et gratis og uforpligtende tilbud. Få 3 tilbud på billigste hundeforsikring.

  Alka Forsikring | PlusKort

  Alka Forsikring | PlusKort 10 % Få 10 % rabat på forsikringer hos Alka Se hvor meget du kan spare på at flytte dine forsikringer til Alka. Du får nogle helt særlige fordele og altid 10 % rabat på dine forsikringer. Derudover får du selvbetjeningsrabat i form af gavekort, når du køber forsikring online på mindst 500 kr.

  ALKA KNALLERTFORSIKRING. HER er Alka Knallertforsikring …

  Alka er til for fagbevægelsens medlemmer Alka er ejet af fagbevægelsen. Mange af vores kunder er derfor også indirekte vores ejere – og det er dem, vi arbejder for. Vi er ganske enkelt sat i verden for at sikre, at fagbevægelsens medlemmer får den bedste forsikring til en fordelagtig pris.

  Sådan annmelder du en skade på alka.dk – Alka Forsikring

  For at besøge alka.dk bliver du nødt til at vælge en anden browser. Det er heldigvis nemt. Vi anbefaler, at du vælger en af disse browsere. Din computer har måske allerede én af dem installeret. Find den via din computers søgefelt. Ellers kan du nemt og hurtig installere en ny browser. Klik på ikonet og følg vejledningen på deres side.

  Alka Mobil – enkelt og billigt mobilabonnement – AlkaMobil

  Alka Mobil er et billigt mobilabonnement til kun 59 kr. om måneden – du får fri tale/sms/mms og 7 GB data. Gratis oprettelse og nummerflytning. Ingen binding.

  Alka Forsikring – Information om Corona og rejseforsikring …

  Alka Forsikring. March 12, 2020 ·. Information om Corona og rejseforsikring. Vi har desværre ventetid på telefonen, da mange henvender sig vedr. rejser. Vi gør alt hvad vi kan, for at hjælpe så hurtigt som muligt. Ønsker du at afbestille en rejse eller få hjælp til evakuering, skal du først kontakte dit rejsebureau eller flyselskab …

  Alka Forsikring – Informeo

  Alka Forsikring har tre grundlæggende værdier: gejst, enkelthed og tillid. Forsikringsselskabet har kunderne i fokus og går derfor meget op i at yde en god og hurtig kundeservice, som også er personlig. Alka Forsikring ønsker at tilbyde enkle produkter, som er nemme at forstå, fordi forsikringsbranchen ofte kan virke uoverskuelig.

  Forsikringer fra Alka – Dansk El-Forbund

  Dansk El-Forbund samarbejder med forsikringsselskabet Alka om at skaffe vores medlemmer gode og billige forsikringer. Da vi får forsikringstilbud for mange medlemmer på én gang, bliver prisen billigere, og det kan du drage fordel af. [content-type:accordion:5276] På Alkas hjemmeside kan du finde information om, hvordan du lettest kommer i kontakt med forsikringsselskabet.

  Bilforsikring hos Alka Forsikring – Bilforsikring.net

  Skal du vælge en bilforsikring hos Alka Forsikring. Det kan godt betale sig at sammenligne prisen på Alka Forsikrings bilforsikring med priserne på bilforsikringer hos andre selskaber. Alka Forsikrings bilforsikring har fået en placering på 2 i Tænks test af bilforsikringer. Ialt fik bilforsikringen fra Alka Forsikring en bedømmelse på 64 %.

  Alka (insurance) – Wikipedia

  Alka Forsikring, formally Insurance Joint Stock Alka, is a Danish insurance company that was established in 1944. Alka provides accident and life insurance. It is owned by trade unions and associated organisations. Alka was created by the merger of Workers’ Life Insurance, founded in 1903 and Danish Cooperative Assurance, founded in 1929, both working with the Danish labor …

  Alka Forsikring – Eiffel

  Alka Forsikring. Vi har allerede fejret 10 års jubilæum med Alka. Og rejsen er kun lige begyndt. Vores samarbejde med Alka går længere tilbage end vores bureau. Faktisk har vi været med på hele rejsen fra dengang, Alka bare var et støvet fagforeningsselskab. Det er vi taknemmelige for. Og selvom der er sket utrolig meget på 10 år, har …

  ALKA REJSEFORSIKRING. HER er Alka Rejseforsikring – Spar …

  Alka er til for fagbevægelsens medlemmer Alka er ejet af fagbevægelsen. Mange af vores kunder er derfor også indirekte vores ejere – og det er dem, vi arbejder for. Vi er ganske enkelt sat i verden for at sikre, at fagbevægelsens medlemmer får den bedste forsikring til en fordelagtig pris.

  Alka Forsikring – Sådan dækker Alka droner Der skrives …

  Alka Forsikring. December 5, 2014 · Sådan dækker Alka droner. Der skrives rigtig meget i medierne om hvordan forsikringsselskaberne dækker hvis de populære droner laver en skade. Her kan du læse om hvordan Alka dækker droner.

  Alka Mobil til kun 59 kr – AlkaMobil

  For kun 59 kr/md* får du: Gratis oprettelse. Gratis nummerflytning, så du kan få dit gamle nummer med. Fri tale/sms/mms. 7 GB data. Ingen binding. Adgang til Telias netværk, som er nordens bedste. Som kunde hos Alka Mobil har du mulighed for gratis autoriseret garanti service på din mobil hos vores IT samarbejdspartner Mentech.

  Billig forsikring gennem Fødevareforbundet NNF og Alka …

  Alka Forsikring. Som medlem af Fødevareforbundet NNF har du mulighed for at tegne billige forsikringer hos Alka. Fritidsulykkesforsikring. Ulykker i fritiden er dækket af Fødevareforbundet NNF’s Fritidsulykkesforsikring. Det er en frivillig forsikring, som du har mulighed for at melde fra. Forbundsindboforsikring

  Alka Forsikring – Posts | Facebook

  Alka Forsikring. May 10 ·. Undgå ubehagelige overraskelser: Se nu at få skiftet til sommerdæk, hvis du ikke allerede har gjort det 😉. 6060. 11 Comments 12 Shares. Like Comment Share. Comments. Most Relevant. Stefan Jørgensen I de 5år jeg har haft bil har jeg kørt på sommer dæk 🤔 vejene bliver jo ryddet her i landet.

  Alka Forsikring | LinkedIn

  Alka Forsikring | 8,296 followers on LinkedIn. Vi gør forsikring enkelt | Alkas vision: Kvalitet til gode priser Vores vision er at give vores kunder forsikringer af højeste kvalitet til gode priser. Derfor laver vi kollektive aftaler via forbundsordninger for at sikre kunderne nogle af markedets billigste priser. Alkas løfte til kunderne Vi yder hurtig og enkel service direkte via telefon …

  Alka forsikring anmeldelse – Få et godt tilbud på Alkas …

  Alka forsikring – Lige nu kan du få et godt tilbud på Alkas hundeforsikring . Alka er et af Danmarks største og mest kendte forsikringsselskaber.Alka tilbyder en meget konkurrencedygtig hundeforsikring, som er lovpligtig for alle hundeejere.

  Bilforsikring | Få tilbud via Forsikring.dk | Find …

  Forsikring.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter guides til og tilbud på forsikringer – både til privat og erhverv. Det er 100 % uforpligtende at bruge Forsikring.dk. Du binder dig ikke til noget, og du bliver heller ikke skrevet op til nyhedsbreve eller lignende. Du får bare gode tilbud på …

  Alka Forsikring | Høj kundetilfredshed | Mit | Kontakt …

  Alka Forsikring er et Dansk forsikringsselskab med fokus på skadeforsikring og deres slogan er “Alka – gør det enkelt”. Alka Forsikring er udsprunget af fagbevægelsen, som stadig ejer en stor del af Alka sammen med en række kooperative virksomheder, herunder Arbejdernes Landsbank.

  Forsikringsselskaber i Danmark | De 20 største …

  Forsikring.io drives af Vupea Amagerfælledvej 11, 5 tv. 2300 København S Danmark Email: [email protected] Cvr. nr: 3718 6732 Åbningstider: Mandag til fredag: 9:00 – 16:00

  Alka Forsikring – Hvem skal med i biografen? Lav en …

  Alka Forsikring. November 12, 2019 ·. Hvem skal med i biografen? Lav en beregning og vær med i lodtrækningen. Deltag senest fredag den 15. november 2019. Gælder selvfølgelig også eksisterende kunder ️.

  Alka Mobil EU abonnement til kun 79 kr – AlkaMobil

  Som kunde hos Alka Mobil har du mulighed for gratis autoriseret garanti service på din mobil hos vores IT samarbejdspartner Mentech. Læs mere om samarbejdet her. Alka Mobil er for kunder i Alka og de fagforeninger, vi samarbejder med. Abonnementet er forudbetalt og indeholder fri tale og sms og 30 GB dataforbrug, hvoraf 9 kan bruges i EU.

  Forsikring | Sammenlign pris, dækning og find den bedste …

  Forsikring.io drives af Vupea Amagerfælledvej 11, 5 tv. 2300 København S Danmark Email: [email protected] Cvr. nr: 3718 6732 Åbningstider: Mandag til fredag: 9:00 – 16:00

  Alka Forsikring – Bilforsikring | Fitness World

  Fitness World har indgået samarbejde med Alka. Det betyder at du som medlem af Fitness World kan få en selvbetjenings-rabat, i form af et gavekort, når du køber bilforsikring på Alka.dk. Gavekortet lyder på minimum 1.000 kr. og kan bruges til at betale for dit medlemskab.

  Alka Mobil – PlusKort

  I mange år har Alka gjort forsikring enkelt og billigt. Nu gør de det samme for dit mobilabonnement. For hvorfor betale for meget, og hvorfor betale for data, du alligevel ikke bruger? Med Alka Mobil får du et helt enkelt abonnement til en superskarp pris. Alka Mobil tilbyder fire pakker med følgende priser: Mobilabonnement DK:• Fri tale, fri SMS/MMS, gratis …

  Alka og forsikringer fremover: Spørgsmål og svar | Dansk …

  12.12.2017 · Benjamin Rothenborg Vibe. 12. december 2017 (opdateret: 7. september 2021) Her kan du læse Dansk El-Forbunds svar på en række af de spørgsmål, der er stillet vedrørende salget af Alka Forsikring. Ønsker du yderligere information, så er du velkommen til at kontakte Alka, din lokale afdeling i Dansk El-Forbund eller vores forbundskontor.

  Forsikringer: Få rabat hos Alka – HK

  SPAR ALTID MINDST 10% HOS ALKA. Som medlem af HK sparer du altid mindst 10% på de forsikringer, du som privatperson tegner hos Alka. Det kan godt blive til mange sparede kroner i længden. Det er også hos Alka, at vi forhandlet vores stærke kollektive HK-forsikringer hjem – som du tegner direkte hos os.

  Alka forsikring – FORSIKRINGGUIDE. Alka forsikring dækker …

  Alka Forsikring. Forsikringsguide i din søgen efter en god og billig forsikring – Tjek Alka forsikring og få gode tilbud. Forsikringsguiden hjælper dig uanset om det er Alka eller en anden forsikring du søger til dig og familien.

  Bilforsikring – vælg Alka forsikring til din bil | AL Finans

  Valg af forsikring til din bil. Hos AL Finans anbefaler vi Alka bilforsikring til din nye bil, men valget er dit. Du kan vælge frit på markedet, hvilken forsikring du vil tegne til din bil. Køber du bilen via en forhandler, så vil forhandleren ofte også have nogle anbefalinger til bilforsikringer.

  Husk forsikring af din hestetrailer – Alka

  For at besøge alka.dk bliver du nødt til at vælge en anden browser. Det er heldigvis nemt. Vi anbefaler, at du vælger en af disse browsere. Din computer har måske allerede én af dem installeret. Find den via din computers søgefelt. Ellers kan du nemt og hurtig installere en ny browser. Klik på ikonet og følg vejledningen på deres side.

  Alka Forsikring

  Alka Forsikring beskæftiger sig primært med privatforsikring, så ønsker du et tilbud på en billig forsikring, kan de kontaktes via enten telefon eller internet. Ejerforhold: Ejet af fagbevægelsen, en rækker virksomheder med tilknytning til fagbevægelsen, forsikringsselskabet Folksam i Sverige, samt Alkas medarbejdere.

  Alka Bilforsikring – YouTube

  Det er hurtigt og enkelt at se pris på forsikring af din bil på alka.dk. Og også enkelt at købe forsikringen direkte på alka.dk, hvis du vil det.

  Skriv et svar