Spring til indhold

Beregn Din Løn

  Sidst opdateret den maj 24, 2023 06:40

  Beregn hvad du får udbetalt efter skat med vores lønberegner

  Din bruttoløn er den løn, som din arbejdsgiver giver dig, før alle skatter, bidrag og lignende faktorer er blevet fratrukket. Typisk vil man have en fast månedsløn, hvis man er fuldtidsansat, og hvis ikke kan man finde sin bruttoløn ved at gange det antal …

  Tjek din løn – Lønberegner | Jobindex

  Styrk din jobglæde med vores lønberegner, der giver dig et indblik i det generelle lønniveau for profiler som din. Gennemsnitlig månedsløn __.___ kr. Antal CV’er 10-20k 20-30k 30-40k 40-50k 50-60k 0 Grafen viser, hvordan lønniveauet fordeler sig for din søgning. Du kan fx se, hvad flest tjener, og om der er stor forskel på højeste og laveste løn.

  Skat.dk: Regn ud, hvad du får udbetalt

  Har din indkomst, trækprocent eller dit fradrag ændret sig? Så kan du her regne ud, hvad det betyder for din næste udbetaling. Hvis du ikke kender din trækprocent eller dit månedsfradrag, kan du finde dem på din forskudsopgørelse i TastSelv .

  Beregn din løn – Finansforbundet

  Får du nok i løn? Brug vores lønberegner og se, hvordan din løn matcher lønniveauet for dine kolleger og andre profiler, der ligner din.

  Beregn din løn – djoef.dk

  Beregn din løn Brug lønberegneren, inden du skal forhandle løn. Du kan finde dit lønniveau ud fra uddannelse, anciennitet, stilling og branche og se forskellen mellem offentligt og privatansatte. Du kan også bruge lønberegneren, hvis du har ambitioner om at gå ledervejen eller skifte branche, eller når du som studerende står foran dit første job.

  Beregn og forstå din løn efter skat, hurtigt og nemt!

  Hver anden lønseddel indeholder fejl.. tjekker du din? Brug vores beregner til at tjekke og forstå din løn efter skat, hurtigt og nemt!

  Beregn din løn med vores lønberegner. Start din lønforhandling …

  Beregn din løn med vores lønberegner. Start din lønforhandling her! Har du helt styr på din løn? Bestil et opkald og snak med en lønrådgiver Ring mig op Det tjener andre med din baggrund Er du nysgerrig på, hvad andre, med samme baggrund som dig, får i løn? Prøv lønberegneren og få en ide om dit lønniveau.

  Beregn løn efter skat ← Se hvad du får udbetalt her

  Uanset dit formål, så kan du her beregne din løn efter skat. Løn Første skridt er, at angive din bruttoløn. Altså din løn før der bliver nogen former for skat eller lignende. Eksempelvis din timeløn ganget med 160 (eller hvor mange timer du nu arbejder om måneden). På din lønseddel vil det fremgå som AM-indkomst.

  Løn udregner – hvor meget får du udbetalt efter skat.

  Brug løn udregneren for at få et billede af hvor meget du vil få udbetalt hvis for eksempel din løn stiger. Og se hvor meget af din løn du betaler i skat. Der er selvfølgelig mange afdrag så som kørselsfradrag, renteudgifter m.m. som her ikke er medtaget. Men udregneren giver dig et billede af hvad du mindst vil få udbetalt efter bund …

  Lønstatistik – Tjek din løn med vores lønberegner – HK

  Her er din skræddersyede lønrapport, som du fx kan bruge til din næste lønforhandling. Rapporten er lavet ud fra dine oplysninger, og du kan blandt andet se, hvilke virksomheder, der har den højeste løn, hvordan gennemsnittet er i forskellige regioner og …

  Din løn – DM

  Beregn din løn. Brug DM’s lønberegner til at finde ud af hvor du ligger lønmæssigt i forhold til andre, der laver det samme som dig. Tjek din løn Lønforhandling. Når du skal forhandle løn, er din forberedelse afgørende for resultatet. Læs mere …

  Timer pr måned – Deltidsansat? Beregn hurtigt og nemt din løn her

  Sammenlign din deltidsløn med lønstatistikker baseret på fuldtid. Få overblik over, hvor langt du kan gå ned i antal timer inden lønnen bliver for lav. Hurtig og nem at bruge i en forhandlingssituation, hvor timer og løn skal på plads. Din månedsløn for en 25.0 timers arbejdsuge: 16.892 kr 25.000 kr i løn for fuldtidsstilling 25.0 timers arbejdsuge

  Lønberegner: får du nok i løn? Tjek din løn nu | IDA

  Prøv IDAs Lønberegner og find ud af, hvad du er værd. Indtast info om din uddannelse, stillingstype og anciennitet og få svar på, hvad du bør få i løn.

  Beregn din timeløn – lønberegner til privatansatte | Danske …

  Fremgangsmåde ved beregning Dividér din månedsløn* med 4,3332 for at få din ugentlige løn. Dividér din ugentlige løn med dit ugentlige timeantal, så du får din timeløn. * Det er bruttolønnen fra lønsedlen, der tages udgangspunkt i. Eget pensionsbidrag er dermed medregnet, mens arbejdsgivers pensionsbidrag og feriepenge ikke er medregnet. Eksempel

  IDAs Lønberegner: Lav et personligt løntjek | IDA

  Med IDAs lønberegner kan du beregne lønniveauet for din personlige profil med højde for din anciennitet, jobtype, geografi og størrelsen på din arbejdsplads. Lav en detaljereret beregning af din løn IDAs Lønberegner 2021 Med IDAs lønberegner kan du detaljeret beregne, hvad andre med den samme profil som dig får i løn, baseret på de nyeste tal.

  Månedsløn Til Timelønberegner | PureCalculators

  24.08.2021 · Brug denne lommeregner til at finde ud af din timeløn. Tilføj din månedsløn, og juster antallet af timer, du arbejder om ugen, og vores lommeregner fortæller dig det nøjagtige beløb, du tjener i timen. Hvad er en løn? En løn er en månedlig betaling, som en medarbejder modtager for ansættelse. Det betales typisk mest på måneds- eller årsbasis.

  Løn | læger.dk

  Få overblik over din løn som yngre læge – prøv Yngre Lægers lønberegner. Tjek om din lønseddel er korrekt og se lønoversigter for yngre læger ansat i regioner, stat og almen praksis. Du kan også finde information om andre takster, aftaler om lokal løndannelse og individuelle tillæg.

  Lønberegner | Ergoterapeutforeningen

  17.03.2022 · Med Etf’s lønberegner kan du tjekke om din lønudbetaling er korrekt og forberede din lønforhandling. NB: Vi anbefaler at du bruger lønberegneren i følgende browsere: Chrome, Edge, Firefox eller Safari.

  Hvordan beregner man sin årsløn, når man kender timelønnen?

  Men nu kender vi de to faktorer , nemlig 7 og 230. Nu mangler vi bare din timeløn. I dette tilfælde er timelønnen på 200 kr. Nu er vi faktisk klar til beregne din årsløn. Du skal sige: 7 (timer om dagen) * 230 (arbejdsdage om året) * 200 (timeløn) = Det er lig med = 280.000 kr. Anbefalt Fem tips til at gå ned i vægt

  Beregn løn i fleksjob – STAR

  For at få den rigtige beregning skal du omregne din løn og arbejdstid til det antal timer, du får fuld løn for. Hvis du f.eks. arbejder i 20 timer, men får 50 pct. af den normale timeløn, fordi din arbejdsintensitet er vurderet til 50 pct., og den fulde timeløn er 200 kr. svarer det til, at du får fuld løn for 10 timer.

  Beregn værdi af din løn – Viden om løn og personale | Lønguiden

  Beregn værdi af løn og goder. Hvor meget er det værd, pension, betalt forkost, omsorgsdage. Lav din egen beregning

  Inspiration: Beregn din løn – FactoFly

  Beregn din løn som freelancer hos FactoFly Sig farvel til momsindberetning, restskatter og få udbetalt dine penge direkte som løn. Beregn din løn! Fakturabeløb (uden moms) kr. Din løn …

  Beregn din månedsindtægt i et fleksjob – borger.dk

  Beregneren viser din samlede månedsindtægt i fleksjob, der består af en løn fra arbejdsgiver og et flekslønstilskud fra kommunen, der beregnes ud fra lønnen. Beregningen er vejledende, og den er baseret på dine oplysninger om løn og arbejdstid.

  Beregn din løn – kommunikationogsprog.dk

  Beregn din løn Beregn din løn Brug vores lønberegner. Den giver dig et indblik i, hvad andre med samme faglighed som dig får i løn, frynsegoder, lønpakker, arbejdstid og frihed. Den indeholder også tal for studiejob.

  Hvor meget er min timeløn?

  Hvordan beregner jeg min løn ud på deltid? Når du er ansat på deltid, får du løn i forhold til den nedsatte arbejdstid. Laver du en aftale om at gå ned på fx 25 timer om ugen, beregner du din løn som 25/37 af lønnen for en fuldtidsansat, det vil sige som …

  Beregn din løn | IDA for studerende

  Beregn din løn, se IDAs vejledende minimumslønninger, bliv klogere på, hvordan du forbereder dig til din første lønforhandling og test dig selv af i en interaktiv lønforhandling og se, om du kan få mere løn ud af chefen.

  Beregn din løn – FAOD

  Beregn din løn. Vi har samlet vores statistikker om arkitekter og designeres løn i et lønberegningsværktøj. Skrevet af Faod.

  Beregn din barsel – borger.dk

  Beregn din barsel Her kan du lave et forslag til en plan for, hvordan du kan holde barselsorlov. Barselsplanen er kun vejledende. Det er et eksempel på en barselsplan, og der er ingen af de oplysninger du indtaster, der bliver gemt eller sendt til Udbetaling Danmark.

  Tjek om du får den rigtige løn – sl.dk

  Tjek om du får den rigtige løn. Med lønberegneren kan du tjekke om din løn er korrekt – og hvordan den har udviklet sig fra 1. januar 2009, samt hvorledes den vil udvikle sig i den nærmeste fremtid. Du kan se, hvor meget du skal have i løn i en bestemt måned, eller se hvad du skal have i årsløn eller over en anden periode, som du selv …

  Hvordan beregner man sin timeløn, når man kender sin årsløn?

  Til at beregne din timeløn siger du: Årsløn / antal timer du arbejder om året = 250.000 / 1560 = 160,25. Din timeløn er altså 160,25 kr. Så let er det at beregne sin timeløn, hvis man kender årsløn og antal timer man har arbejdet pr. år. Har du spørgsmål, kommentarer eller lignende til artiklen, så skal du være mere end velkommen …

  Sundhedskartellet

  Sundhedskartellet har udviklet en elektronisk lønberegner, der kan benyttes af alle medlemmer i Sundhedskartellet, der er ansat i regioner og kommuner. Er du interesseret i at vide, hvordan din løn ser ud som følge af overenskomstfornyelsen, vælger du i stedet løntabeller . I lønberegneren kan du få svar på spørgsmål som:

  Løn – Politiforbundet

  Beregn din løn. Med Politiforbundets lønberegner kan du beregne din løn. Du skal vælge stillingstype, ansættelseskommune samt angive dato for din fastansættelse. Du finder lønberegner i menuen til højre eller herunder:

  Beregner – Dansk Løn Service

  Beregn prisen på din lønadministration. … Vi har erfaring med at administrere løn for alle typer af medarbejdere, og tilpasser vores service efter jeres behov. Hvis i har behov for service inden for andre områder end lønadministration, har vi også et udvalg af andre ydelser, bl.a. produktionsstyring og tidsregistrering. …

  hvad koster en medarbejder pr. time – Visma DataLøn – Løn med …

  Med vores lønberegner får du et hurtigt overblik over, hvad en ansat koster. Du skal blot indtaste timeløn, og hvis du eventuelt vil betale en del af din medarbejders pension (firmapension), så får du hurtigt et overblik over dine lønomkostninger. Beregningen er vejledende.

  Hvordan beregnes feriepenge, timeløn, ferietillæg? | Lønguiden

  Løn x antal timer om ugen = månedsløn 37 timer. Eksempel: Peter arbejder fuldtid og tjener kr. 25.000 om måneden, han vil gerne ned på 25 timer om ugen, hans nye månedsløn bliver. 25.000 x 25 = 16.891,90 37. Hvordan beregnes ferieberettiget løn? Den ferieberettigede løn er alle løndele som er skattepligtige.

  Beregn din timepris som konsulent – download gratis …

  8.03.2018 · Beregn din timepris som freelancer – download timeprisberegner her! Hvordan fastsætter man den rigtige timepris som selvstændig konsulent? Til at starte med, skal du som freelancer huske at anskue dig selv som en lille virksomhed, og din timepris er derfor af flere grunde en helt anden størrelse end en timeløn som fastansat. Især hvis du netop er skiftet fra …

  BUPL’s lønberegner – Beregn

  Beregn. Din løn og pension er: Månedsløn (trin) 0.00. Månedsløn (samlede tillæg) @ERROR. Månedsløn i alt @ERROR. Årsløn (trin) 0.00. Samlede tillæg pr. år @ERROR. Pensionsbidrag pr. måned @ERROR. Pensionsbidrag pr. år

  Beregner – HK

  Hvad skal din pris over for kunden være, hvis du skal tage højde for feriepenge, feriefridage, udgifter mm? Vores beregner giver dig et hurtigt overblik. Når du skal sætte en pris over for kunden, skal du huske de udgifter og løndele, der kommer oven i den rene løn. Bureauet er tiltrådt funktionæroverenskomsten for Handel, Viden og Service.

  Beregn udbetalt løn skat – TaxMate

  11.10.2020 · Beregn udbetalt løn skat. Der er mange faktorer, der er afgørende for, hvor meget løn, du får udbetalt efter din indkomst har været forbi SKAT. I Danmark har vi et progressivt skattesystem, hvilket betyder at andelen af din indkomst, som du skal aflevere til SKAT er stigende i din indkomst.

  Brug din timeløn til at beregne din månedsløn – Maler.dk

  Altså: (Din timeløn x 160.33) + 12,5% = Din månedsløn før skat. Beregningen er vejledende. I sidste ende er det din afdelings manuelle beregning på baggrund af dine lønsedler, som afgør, hvor meget du skal have fra lønsikringen.

  Beregn din pris på DataLøn – Løn med Visma DataLøn

  Beregn din pris på DataLøn. Indtast hvor mange medarbejdere du skal lave løn til, så beregner vi automatisk din månedlige pris for at benytte DataLøn.

  Tjek din løn – får du nok i løn? | Dansk Metal

  Tjek din løn, tegn lønsikring og få svar på dine spørgsmål om løn. … OK-beregner . Beregn hvor meget din overenskomst sikrer dig i kroner og ører. Find svar om løn . Løntjek, lønspørgsmål ved fyring, akkordarbejde inden for rør og VVS og andre spørgsmål om løn.

  Beregn timeløn: Hvordan regner man sin reelle timeløn ud?

  3.07.2021 · Måske er din reelle timeløn lavere end du lige går og regner med, men du kan naturligvis også blive positivt overrasket. Beregn timeløn ud fra månedsløn. Du kan beregne din timeløn ved at tage din månedsløn og dividere med det antal timer, du arbejder. Et eksempel kan være, at du får 25.000 kroner i løn og 3.000 kroner i pension.

  Beregn løn, takster og honorarer – Dansk Psykolog Forening

  Beregn din og kollegernes løn. Kommune. Beregn løn: Kommuner okt. 2021. Beregn løn: Kommuner april 2022. Region. Beregn løn: Regioner okt. 2021. Beregn løn: Regioner april 2022. Stat. Beregn løn: Stat okt. 2021. Beregn løn: Stat april 2022. Få hjælp til TR-opgaven . Som TR er du DP’s lokale repræsentant og dine kollegers talerør …

  Sundhedskartellets lønberegner | Kreds Hovedstaden, DSR

  Sundhedskartellets lønberegner. Brug denne side til at tjekke, om du får den rette løn. Indtast dine tal i den elektroniske lønberegner, som sundhedskartellet har lavet.

  Løn og lønforhandling | Gode råd og tips | Djøf

  Beregn din løn. Brug lønberegneren, inden du skal forhandle løn. Du kan finde dit lønniveau ud fra uddannelse, anciennitet, stilling og branche og se forskellen mellem offentligt og privatansatte. Du kan også bruge lønberegneren, hvis du har ambitioner om at gå ledervejen eller skifte branche, eller når du som studerende står foran dit …

  Fleksjob | Beregn din løn i 3F’s flekslønberegner- 3F – 3F

  Spørg din tillidsrepræsentant eller din lokale 3F fagforening om aftalerne om løn under sygdom på din arbejdsplads. Virksomheder uden overenskomst Hvis du ikke får løn under sygdom, vil du få sygedagpenge fra kommunen for de timer, du skulle havet været på arbejdspladsen. Sygedagpengene vil blive modregnet i dit fleksløntilskud.

  Løn

  Beregn din løn. LØNmagasinet. Se Lønmagasinet fra 2021/2022. Det indeholder de seneste lønstatistikker fra KS’ernes arbejdsmarked. LØNmagasinet. Book en lønvejledning . Hos KS’ løneksperter får du råd om teknik og psykologi ved lønforhandlingen, og der bliver taget udgangspunkt i din særlige situation og KS’ lønberegner. Så kontakt …

  Sådan beregner du din timeløn (kommunalt ansat) | Danske …

  Lønberegner for offentligt ansatte tandplejere. Sundhedskartellet har udviklet en elektronisk lønberegner, der kan benyttes af alle medlemmer i Sundhedskartellet, der er ansat i regioner og kommuner. Med lønberegneren kan du også finde ud af, hvordan din løn ser ud som følge af overenskomstfornyelsen.

  Skriv et svar