Spring til indhold

Busrejser Til Italien

  Sidst opdateret den maj 24, 2023 06:40

  Busrejser til Italien | Rejs med bus til Italien

  Se alle vores rejser til Italien her. Du kan også gå på opdagelse blandt vores store rejseudvalg af busrejser til både nære og fjerne hjørner af Europa. Se alle vores busrejser her. Har du spørgsmål til vores rejser, er du velkommen til at ringe på tlf.: 33 14 65 66 eller kontakte os her. To top

  Busrejser til Italien | Kom med til støvlelandet | Riis Rejser

  Hos Riis Rejser har vi flere rejsetyper, som går til det italienske land. Du kan blandt andet vælge at tage en hyggelig busrejse, hvor du kan opleve den smukke natur i øjenhøjde. Eller måske er du til den hurtigere og mere effektive flyrejse? Uanset hvilken type du vælger, så kan du være sikker på, at du hos Riis Rejser får oplevelsesrige minder.

  Rejser til Italien med bus eller fly | Rejs med NILLES

  Busrejser til Italien: Gardasøen Italien ligger ikke længere fra Danmark, end at det nemt kan nås med bus. Vi har et rigtigt fint udvalg af de bedste rejsemål for busture, som Italien kan byde på.

  Italien: Se alle byer, du kan rejse til med bus | FlixBus

  Billige fjernbusbilletter Vis billetten direkte på din smartphone Wi-Fi og stikdåser i bussen Ombook din rejse op til 15 minutter før afgang ! Italien: Se alle byer, du kan rejse til med bus | FlixBus

  Book bus til Italien – rejs nemt og billigt med din familie.

  Book bus til Italien – rejs nemt og billigt med din familie. Hjem » Italien Land Alle By Alle Hvornår vil du rejse? Luk VORES BUS REJSEMÅL Rejsekalender Praktisk information Flyrejser Italien VORES BUS REJSEMÅL Rejsekalender Praktisk information Flyrejser Kontakt Køb gavekort Min side Restpladser Nyhedsbrev Rejser Busrejser Stettin busrejser

  Busrejser til Italien – Sørens Rejser A/S

  Hotelinfo: Charmerende 3-stjernet familiedrevet hotel med få minutters gang til søen og selve Torbole. Alle værelser har bad, toilet, tv, wifi og telefon.

  Rejser til Italien – Bestil din ferie til Italien her – Gislev Rejser A/S

  Dec Busrejser og flyrejser til Italien På vores busrejser og flyrejser til Italien kan du gå på opdagelse i Støvlelandet. Vi har rejser til Italien fra Gardasøen i nord til Sicilien i syd med bus eller fly. Du vælger selv, hvor din ferie i Italien går hen, og …

  Rejser til Italien med Bravo Tours – Book online i dag

  Italien – charmerende byliv og gastronomiske oplevelser . Mange forbinder Italien med pasta og fodbold, men støvlelandet har meget mere at byde på. Ordene la dolce vita (det søde liv) bruges ofte til at beskrive den italienske kultur. Med andre ord er du altid garanteret fuld forkælelse over hele linjen, når du besøger landet!

  Kulturrejser til Italien – rejs til Italien i 2022 | Bestil her

  Busrejser (7) Bornholm – den skønneste ferieø … Pakkerejser til Italien med dansktalende rejseleder. Italien er en mangfoldig nation, som blev samlet under kongeriet Italien i 1861, og blev inddelt i 20 regioner. Det varede indtil 1946, hvor Italien blev en republik som det kendes i dag. Hos Kulturrejser Europa har vi mange forskellige …

  10 dages vinrejse til Italien – Ferien indholder 6 vinsmagninger

  10 dages vinrejse inklusiv 6 vinsmagninger Italien, Vinhøstrejser Vinhøstrejse i Italien Transportform Varighed 10 dage Pris fra 7.398,- Afrejser og bestilling Vinhøstrejse i Italien Skønne vinoplevelser venter på denne rejse til det smukke Toscana med bølgende landskaber og hyggelige vingårde.

  Rejser til Italien | Ferie i Italien med Vitus Rejser

  De fleste af vores rejser til Italien er med fly, men vi har også rejser til Italien med bus. På vores pakkerejser til Italien er der sørget for alt lige fra bus- eller flyrejse, unikke udflugter og hyggelige arrangementer i løbet af ferien. Derudover er halvpension inkluderet i mange af vores pakkerejser.

  Busrejser til Italien | Find de bedste og billigste rejser

  Herunder finder du temarejser til andre lande end Italien – Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser. Rhinen · Nytårskrydstogt med All Inclusive · 2022 7 dages rejse til Frankrig med Vitus Rejser Fra kr. 10.999,- Busrejse til Normandiet 9 dages rejse til Frankrig med Vitus Rejser Fra kr. 8.799,- Italiens natur er meget alsidig.

  Rejser med bus | Tag badebussen på ferie til Italien og Kroatien

  I højsæsonen mest populære uger har vi busser til populære feriesteder i Italien og Kroatien. I bestiller ferieboligen og vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen. Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen.

  Med bus til Italien | Billige busbilletter til Italien | Trainline

  Find bustider, sammenlign priser og køb dine busbilletter til Italien online hos Trainline †Gennemsnitlige besparelser på billetpriser, der er reserveret før rejsedagen kontra fulde billetpriser på rejsedagen i Italien. Så længe lager haves. Gælder ikke busser. Rejsene starter bedre med Trainline

  Italien | Single-Rejse.dk

  Vores ture til Italien består af hel- og halvdagsudflugter, så du har også masser af tid til at udforske det kulinariske Italien på egen hånd. Vi rejser i mindre grupper på 10 – 25 singlerejsende. Hos SingleRejser bruger vi altid danske rejseledere på vores ture, så du er i …

  Afbudsrejser til Italien – Bestil ferien her | TUI.dk

  Her finder du vores afbudsrejser – perfekt til dig, der planlægger at rejse til Italien med kort varsel. Smidige og ofte billige rejser til Italien med hotel og fly.På visse af vores afbudsrejser indgår All Inclusive, mens andre tilbud er af mere enkel karakter – her er meget at vælge imellem og i forskellige prisklasser.. Billige afbudsrejser til Italien

  Klassisk busrejse til Gardasøen, Italien – Anne-Vibeke Rejser

  Italien – Vitus Rejser. Hovedstaden i Italien er Rom. Befolkningstal: Ca. 61 mio. Areal: Ca. 301.338 km² Afstand fra Danmark: Ca. 1.534 km til Rom. Ca. 2.030 km til Sicilien. Mest besøgte attraktion: Antikke steder fra Romertiden, middelalderbyer som f. eks. Firenze, badeferier og alle former for aktiv ferie i bjergene eller ved kysten.

  Rejser til Italien – Bestil ferie her | Spies

  Spies tilbyder rejser til en række spændende rejsemål i Italien – fra Taormina i syd til Milano i nord. Du kan også rejse til hovedstaden Rom, det historiske Firenze eller et af vores rejsemål på Sardinien eller Sicilien.Med Spies kan du skræddersy din rejse til Italien, så den passer perfekt til dig; sommer eller vinter, en forlænget weekend eller flere uger – valget er dit.

  Busrejse til Gardasøen i 2022 | Oplev smukke Riva del Garda

  Busrejse til Gardasøen i 2022 | Oplev smukke Riva del Garda Busrejse til Gardasøen – Storslåede bjerglandskaber og hyggelige byer Vis flere billeder 4-stjernet bus 6 overnatninger i Riva del Garda 2 overnatninger i Tyskland 8 x morgenmad 8 x aftensmad 1 x morgenkomplet (udrejse) 4 x frokost (ud- og hjemrejse)

  Rejser til Italien med erfarne rejseledere | Best Travel

  Rejs til Italien – et af danskernes mest populære rejselande, og landet hvor Best Travel har allerflest rejsemål. Fra de frodige områder i det nordlige Italien omkring Gardasøen og den italiensk-franske Riviera, til de charmerende destinationer i det sydlige Italien som vulkanøen Ischia og Sicilien med sine mange levn fra mangfoldige kulturer.

  Busrejser til Gardasøen | Oplev land og vand | Riis Rejser

  Vores busrejser til Gardasøen tager dig og familien med til Italiens største sø i naturskønne omgivelser. Find din næste bustur her. … Østrig via Brennerpasset mod Italien og til vores bestemmelsessted, Gardasøen. Vi bydes velkommen med velkomstdrink. 3. til 7. dag: Udflugter Udflugternes rækkefølge kan variere.

  Unikke og spændende rejser til Italien m. dansk rejseleder

  Danmarks bedste rundrejser i Italien med dansk rejseleder Naturligvis ser du de mest spændende og interessante seværdigheder på vores rundrejser til Italien, men du oplever mere end det – f.eks. når der er besøg på det familiedrevne agriturismo, Poggio Alloro, og …

  Afbudsrejser til Italien fra 562 DKK – Last Minute Charter

  5 Afbudsrejser til Padua fra 4709,-. 4 Afbudsrejser til Lignano Sabbiadoro fra 4962,-. 2 Afbudsrejser til Palinuro fra 5311,-. 5 Afbudsrejser til Lecce fra 5571,-. 3 Afbudsrejser til Syracuse fra 5906,-. 1 Afbudsrejser til Porto Empedocle fra 6062,-.

  Sommerferie med bus – pakkerejse med bus til Italien og Kroatien

  Tag bussen direkte til Italien eller Kroatien. Tag Badebussen til de mest populære campingpladser og ferielejligheder i Italien. Læs mere og bestil online her Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer. Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari. Kan vi hjælpe? 7010 4343

  Rejsekalender 2022 – PUST Rejser

  Velkommen til PUST Rejser’s rejsekalender! Her kan du se alle kommende rejser. Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores rejser. … Strikke rejse til Italien. fra DKK 10.900,-Varighed: 7 dage . Periode: 23.-29 maj 2023 . Castelvittorio, Italien . 0. Venedig – arkitekturbiennale 2023.

  Italien luksusrejser med Tog og Flodcruise – Busrejser – Travel’s …

  Luksusrejser til Italien med Belmond Orient Express og flod cruise fra Venedig til Po Sletten. Også skræddersyede rejser. Tlf. +45 49718037. Travel’s Easy.

  Rundrejse til Apulien i Syditalien med dansk rejseleder – Risskov …

  Du får mange spændende udflugter inkl. entréer og lokale smagsoplevelser – desuden er Cinque Terre og Elba inkluderet i rejsens pris. Vores mange års erfaring med rejser til Toscana sikrer dig en rejse af højeste kvalitet. 8-dages rundrejse. 7.995 kr. Næste afgang.

  Busrejser – Ferie med bus i 2023 | Kulturrejser Europa

  Busrejser i Danmark til Ærø, Skagen og Bornholm – og Mols Bjerge, for dig der kan lide at vandre Igen i 2023 tilbyder vi busrejser til eventyrlige Ærø, skønne Skagen og solskinsøen Bornholm. Alle stederne er spækket med historie, kultur og sommeridyl. Læs om …

  𝐈𝐓𝐀𝐋𝐈𝐄𝐍 𝐑𝐔𝐍𝐃𝐓 | Fantastisk rundrejse med bus | Hanstholm Rejser

  4.10.2017 · Pris for sejltur til Venedig ca. 25 euro. Der er aftensmad på hotellet. 11. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden begynder vi vores hjemrejse. Vi kører med passende pauser gennem de nordlige Italien, videre gennem Alperne i Østrig til vi når vort overnatningshotel i Midttyskland. Vi får aftensmad på hotellet.

  Rejser til Italien. Kør-selv eller egen feriebolig – Svanerejser

  Kør-selv-ferie, egen feriebolig eller hotel – en ferie i Italien er altid et hit for både voksne og børn. Vine og mad, der får tænderne til at løbe i vand, en enestående natur og kulturoplevelser i særklasse. Det er den italienske oplevelse i en nøddeskal. Rejser du til Rom, er byen med sin fantastiske historie selvfølgelig et …

  Busrejser med Ørslev Rejser

  Overraskelsesrejse – oktober 2022. Tag med på 4 dages busrejse ud i det blå med Ørslev Rejser og Butterflies. Hvor vi skal hen er en hemmelighed. Udsolgt Læs mere. 21/9. Tønder – Sønderjylland. Fra 4.610,-. 1/10. Mallorca All inclusive.

  Storbyferie i Rom, Italien – Find billige rejser til Rom her – Bravo …

  Når I rejser til Rom med Bravo Tours bestemmer I selv, hvor længe I vil være afsted. Det er jeres fleksibilitet. Rom er perfekt til forlængede weekender, men der er også rigeligt at opleve til flere uger. Flyvetiden er kort og tager blot 2,5 time. Vælger I Bravo Tours som jeres rejsearrangør, er I selvfølgelig dækket af pakkerejseloven.

  Rejser til Italien | Unitas Rejser

  Rejser til Italien. Af Unitas Rejser. Italien har så meget at byde på, at det kan være svært at vælge, hvor den næste studietur, skirejse eller adventurerejse skal gå hen. Toscana byder på gamle middelalderbyer, mens Rom har de enestående, gamle bygninger og seværdigheder samt uanede shoppingmuligheder. Alpernes smukke udsigter kan …

  Med bus til Bibione i Italien | Kør familien på ferie med …

  Tag badebussen til de skønne strande i Bibione i Adriaterhavskysten i Italien – vælg mellem familievenlige og populære feriesteder perfekt til familieferien! … Bestil ferieboligen og badebussen til Bibione i Italien i dag her på siden eller udfyld vores kontaktformular. Friferie A/S Stationsparken 25, 1. Sal DK-2600 Glostrup CVR-NR: 37 92 …

  Rundrejser til Italien | Find de bedste og billigste rejser

  Busrejser (18) Camping (12) Cruise (61) Cykelferie (7) Familieferie (61) Fly & drive (11) Gastronomi & madkultur (80) Grupperejser (46) Koncertrejser (3) … Rejsetilbud til Italien; Rejser til Italien Afbudsrejser til Italien Læs mere om Italien på vores blog. Er …

  Rejser til Rom – Italien – bestil ferien her! | TUI.dk

  Med TUI kan du vælge mellem mange guidede rundture, enten i grupper eller privat. Du kan også forudbestille billetter til museer, klubber og arrangementer. Bestil oplevelser i Rom her. Nogle eksempler: • Det Sixtinsk kapel – privat guidet rundtur • Best of Rome – guidet byvandring • Via Appia med elcykel.

  Rejser til Italien – Albatros Travel

  Rejs med Albatros til Italien med fly fra København. Du kan rejse til Sicilien, Toscana, Syditalien omkring Sorrento eller til den smukke Gardasø. Se udvalget nedenfor. Læs mere. 0 rejser fundet. Oversigt Kalender. Fandt du ikke det, du søgte? Se også disse sider: Rejser til …

  Rejser til Italien | Hoteller Flybilletter | Rejseguide. Rejsetilbud …

  Italienske Republik (ital. Repubblica Italiana), eller Italien (Ital. Italien) er en republik i det sydlige Europa til Middelhavet stikker ud Appenninerne halvøen og de nærliggende øer. Italien har et areal på omkring 300.000 kvadratkilometer og en befolkning på ca. 60,4 millioner. Italiens naboer er Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien …

  Skiferie med bus | Skirejser i luksusbus til Østrig & Italien

  Busrejser til Østrig & Italien. Canazei Match: 331 km 737 km … SKIFERIE 2022 & 2023 | SKIREJSER TIL ØSTRIG OG ITALIEN. AKTIVE SOMMERREJSER TIL ØSTRIG. Højmark Rejser er Danmarks førende arrangør af skirejser og skiferier for bl.a. familier, grupper, skoler og virksomheder. …

  Busrejser i DK & Europa | De bedste rejsemål i bus | Hanstholm …

  I 2022 kan Hanstholm Rejser fejre 25 års jubilæum. Nogle af de første rejser gik til Stettin i Polen, og derfor skal jubilæumsrejsen selvfølgelig gå dertil. Rigtig meget har ændret sig siden de første rejser i 1997, men vi glæder os til at gense byen og har sammensat et …

  Billige afbudsrejser til Spanien – rejs nu! ǀ Sunweb

  En afbudsrejse til Spanien byder på en perlerække af uforglemmelige oplevelser. Skønne strande, fantastisk natur, charmerende byer og spændende seværdigheder. Uanset om du holder ferie ved den smukke sydkyst i Costa del Sol, på solskinsøen Mallorca, eller på skønne Gran Canaria, er du sikret en ferie med oplevelser for hele familien.

  Bustur til Tyskland | Bestil busrejse til Tysklands mange byer her

  Bestil din busrejse til Tyskland i dag. Kunne du tænke dig at opleve kultur, historie og shopping i vores naboland mod syd, kan du booke vores tysklandsture online her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål på telefon 33 13 23 50 eller mail [email protected]. VORES BUS REJSEMÅL. (16) -.

  Busrejser – Giba Travel

  Vores busrejser går til nogle af Europas smukkeste og interessante områder og hvor vi kan opleve historiske bygninger, museer og mad fra alle verdenshjørner. Godt til rette i bussen er vi klar til rejsen. … Vinhøstrejse til Italien 22. januar 2019. Afrejse den 26. september 8 dages busrejse – pris fra kr. 7.495,- Læs mere; Berlin …

  Fjernbus til og fra Rom | FlixBus

  At tage til Rom uden at se Colosseum, det giver ingen mening. Den næsten 2.000 år gamle bygning er verdens mest berømte amfiteater og fungerer som symbol på byen og findes også på Italiens 5-cent-mønt. Når fjerntursbussen er ankommet til banegårdsstationen Roma Tiburtina, og du har fået afleveret din bagage, kan du tage på sightseeing.

  Rejser til Italien fra 1.400 kr.: Find billige ferier | momondo

  Du kan flyve direkte fra Danmark til Italien fra København og Billund, så du hurtigt kommer frem til dit rejsemål og slipper for den lange køretur. Gode feriesteder i Italien. All inclusive-rejser til Italien. Du kan bestille rejser til Italien med all inclusive, så du kun skal koncentrere dig om at holde ferie og nyde den italienske kultur.

  Italien & corona – Best Travel

  Busrejser LANDE Gå til LANDE. England Frankrig Grækenland Holland Irland Israel Italien Jordan Kroatien Malta Marokko Norge Portugal Skotland Spanien Sverige … Fra 1. juni er der ikke længere nogen indrejserestriktioner eller krav om fremvisning af coronapas ved indrejse til Italien..

  Escapeaway.dk | Vælg mellem +1.000 af de bedste hoteller

  Hvilke lande kan jeg rejse til med Escapeaway? Escapeaway er specialist i rejser til rejsemål i Europa, og specielt til lande som Grækenland, Portugal, Italien, Kroatien, Spanien, Cypern, Malta og Tyrkiet. Blandt de mest populære destinationer for rejser i sommerferien er bla. Amalfikysten, Toscana, Sardinien og Sicilien i Italien.

  Skriv et svar