Spring til indhold

Cafe Norden Lukker

  Efter 28 år er det slut: Berømt café i hjertet af København lukker

  Den berømte københavnercafé Café Norden, der har til huse mellem Højbro Plads og Amager Torv og blot en spytlængde fra Storkespringvandet, lukker og slukker. Det oplyser cafeen på sin Facebook-profil. Efter 28 års tro tjeneste for Københavns handlende og turister er det nu slut med at lange »kaffe latter« over disken.

  Kendt københavnercafé lukker efter 28 år: Nu sælger de ud

  7.12.2021 · Det er efter 28 år, at cafeen nu lukker. Det oplyste den ikoniske cafe 1. december. »Vi lukker Café Norden. 28 år i Dronningens København tager vi med stolthed videre med i rygsækken. Vi har elsket at ligge i middelalderbyen, hvor der summer af glade mennesker, som elsker at nyde livet,« skrev Café Norden blandt andet.

  Kendt københavnercafé lukker efter 28 år | BT Samfund

  1.12.2021 · Men det nu er det slut. Café Norden skriver på deres Facebook-side, at man lukker den ikoniske café. »Vi lukker Café Norden. 28 år i Dronningens København tager vi med stolthed videre med i rygsækken. Vi har elsket at ligge i middelalderbyen, hvor der summer af glade mennesker, som elsker at nyde livet,« skriver Cafe Norden blandt andet.

  Café Norden → En nordisk oplevelse til enhver smag

  Kære gæster Fra nær og fjern Vi lukker Café Norden 28 år i Dronningens København tager vi med stolthed videre med i rygsækken Vi har elsket at ligge i middelalderbyen hvor der summer af glade mennesker som elsker at nyde livet Hjerteligt tak Farvel og tak for kaffe Fra hele Café Norden.

  Ikonisk café lukker: Nu sælger de ud af alt inventar | TV 2 Lorry

  7.12.2021 · Lukker efter 28 år Men 1. december kunne Flemming Holm Knudsen bekræfte over for TV 2 Lorry, at det var slut. ‘Fra nær og fjern. Vi lukker Café Norden. 28 år i Dronningens København tager vi med stolthed videre med i rygsækken,’ lyder det. ‘Vi har elsket at ligge i middelalderbyen, hvor der summer af glade mennesker, som elsker at nyde livet.

  Slut efter 28 år: Ikonisk københavnercafé lukker og slukker

  1.12.2021 · Men nu er det slut med brunch, caffe latte og pauser fra strøgturen på den ikoniske café ved Amagertorv. I et Facebook-opslag og på caféens hjemmeside melder ejerne ud, at Norden lukker og slukker. Årsagen til lukningen fortæller de ikke noget om, men de takker alle de gæster, der gennem tiden har lagt vejen forbi.

  Tak for kaffe: Berømt café lukker – Avisen.dk

  1.12.2021 · Kære Gæster Fra nær og fjern Vi lukker Café Norden 28 år i Dronningens København tager vi med stolthed videre med i rygsækken Vi har elsket at ligge i middelalderbyen hvor der summer af glade mennesker som elsker at nyde livet Hjerteligt tak Farvel og tak for kaffe Fra hele Café Norden Café Norden

  Berømt københavnsk vartegn drejer nøglen om efter 28 år

  1.12.2021 · ‘Fra nær og fjern. Vi lukker Café Norden. 28 år i Dronningens København tager vi med stolthed videre med i rygsækken,’ lyder det. ‘Vi har elsket at ligge i middelalderbyen, hvor der summer af glade mennesker, som elsker at nyde livet. Hjerteligt tak. Farvel og tak for kaffe.’ De sidste 28 år har caféen ligget på Amagertorv i hjertet af København.

  Berømt café lukker – Ekstra Bladet

  1.12.2021 · Af Jakob Hansen Café Norden, der ligger på Strøget ved Storkespringvandet i København, lukker efter 28 år. Det oplyser caféen på deres hjemmeside. Caféen er berømt og berygtet for især at tiltrække…

  Frokostmenu – www.infocafenord.dk

  www.infocafenord.dk Café Nord Frokost Menu Køkkenet lukker 1time før lukke tid Fanø special Svinemørbrad m/bløde løg og champignon, bearnaise sauce. Kr. 189,00 Cafe Nords BBQ ben m/ salat ,brød og smør Kr. 185,00 Pariserbøf m/ rødbeder, rå løg, kapers, peberrod, pickles og æggeblomme Kr. 149,00

  Farvel til byens nok dyreste cappuccino: Kendt café i …

  Café Norden lukker efter 28 år på Amagertorv, oplyser de på Facebook.

  Café Norden – Facebook

  Café Norden. 1,379 likes · 2,630 were here. Kom forbi vores café i hjertet af København og nyd en kop friskbrygget kaffe, et lækkert stykke kage eller en… Kom forbi vores café i hjertet af København og nyd en kop friskbrygget kaffe, et lækkert stykke kage eller en velkomponeret salat.

  Ikonisk café lukker: Nu kan du få et stykke med hjem

  7.12.2021 · Café Norden lukker, og nu kan du få et stykke af caféen med hjem. Caféen sælger nemlig ud af inventaret allerede fra i dag. ‘I varesortimentet har vi …

  Café Norden – Kære Gæster Fra nær og fjern Vi lukker Café.

  Vi lukker Café Norden 28 år i Dronningens København tager vi med stolthed videre med i rygsækken Vi har elsket at ligge i middelalderbyen hvor der summer af glade mennesker som elsker at nyde livet Hjerteligt tak Farvel og tak for kaffe. …

  Café Norden sælger ud af inventaret (2021) – MigogKBH

  7.12.2021 · Efter 28 år på adressen Østergade 61 ved Amagertorv lukker og slukker Café Norden. Derfor sælger de i dag tirsdag d. 7. december fra kl. 12 ud af inventaret. I varesortimentet finder du både stole, lamper, glas, tallerkner, reoler, spejle og alt hvad Norden ellers har rummet.

  Café Norden, Milliardæren og Prada – Berlingske.dk

  25.09.2015 · Men da Flemming Holm Knudsen blev afhørt i landsretten i august 2015 i den verserende huslejesag, stod det i hvert fald klart, at hans kone, Charlotte Hovmøller Christensen, ikke har tænkt sig at sælge Café Norden. »Jeg kan ikke sælge, for hun ejer halvdelen (af caféen, red.), og hun vil ikke sælge.

  Café Norden – Facebook

  Café Norden, København. 1378 Synes godt om · 2630 har været her. Kom forbi vores café i hjertet af København og nyd en kop friskbrygget kaffe, et lækkert stykke kage eller en velkomponeret salat. Café Norden

  Café Norden – Vi lukker ned for dagens lagersalg nu her.

  Vi lukker ned for dagens lagersalg nu her kl. 17:00 men åbner op igen på mandag kl. 13:00 ️

  Cafe Norden | cafenorden.dk – iKontoLogpå

  9.02.2022 · Leder du efter Cafe Norden?, Dens officielle hjemmeside er cafenorden.dk. Hvis du vil vide mere om Cafe Norden, kan du læse guiden herunder . … 7. dec. 2021 — Efter 28 år på adressen Østergade 61 ved Amagertorv lukker og slukker Café Norden. Derfor sælger de i dag tirsdag d. Cafe Nord.

  Cafébaron lukker Nordens ældste cafe | TV 2 Lorry

  13.08.2017 · Cafébaron lukker Nordens ældste cafe Københavns ældste og bedst kendte café lukker og bliver til restaurant. Foto: NIels Ahlmann Olesen – Scanpix. 13. aug 2017, kl. 16:21 … Derfor har Cafe Sommersko øjensynligt heller ikke kunnet løbe rundt efter flere år med dårlig omtale i medierne, der har berettet om sort arbejde og dårlige …

  Skriv et svar