Spring til indhold

Dorthe Gerlach

  Sidst opdateret den maj 24, 2023 06:40

  Dorthe Gerlach

  Efter et intenst kærlighedsforhold på 20 år har Dorthe Gerlach slået op med Københavnog er flyttet til Helsingør. Farvellet til hovedstadens mindefyldte gader var tungt afvemod. Men på den anden side lå drømmen om at blive mor, magiske øjeblikke i nuetmed sin nyfødte søn og en ny udsigt til livet. Det har hun lavet en stærkt personlig EP om.

  Dorthe Gerlach – Wikipedia, den frie encyklopædi

  Dorthe Gerlach (født 1980 i København , opvokset i Jerslev ) er en dansk sangerinde og sangskriver. Hun fik sit gennembrud med duoen Hush som debuterede i 2004 og siden har solgt over 100.000 albums i Danmark. Hun er indehaver af pladeselskabet Little Tornado som den 20. oktober 2014 udsendte singlen “Natlys”, det første udspil fra hendes debutsoloalbum af samme navn. Albummet udkom i janua…

  Dorthe Gerlach – Facebook

  Dorthe Gerlach. 18,300 likes · 2,202 talking about this. Forårsturné 2021 https://cphmusic.dk/events/dorthe-gerlach-2021/

  Dorthe Gerlach – Pianomand | Vi ses hos Clement | DR2 …

  1.10.2018 · Hush-sangerinden Dorthe Gerlach sagde farvel til Kim Larsen med sin fortolkning af sangen ’Pianomand’ i Vi ses hos ClementDu kan se hele programmet, som blev…

  Dorthe Gerlach var fyldt 40 år og havde opgivet at blive …

  Dorthe Gerlach er til daglig sanger i bandet Hush, som hun har sammen med sin mand Michael Hartmann. De har været sammen, siden hun var 20 år, og selvom de har været vant til at lave næsten alting sammen, har det i løbet af årene også været vigtigt at huske, at de er ”to forskellige mennesker”, forklarer hun. ”Det glemte vi vist i en periode.

  Dorthe Gerlach fortolker Poul Krebs | Toppen af poppen …

  13.10.2020 · Dorthe Gerlach fortolker sangen ‘Morgendagens Tåber’ af Poul Krebs i ‘Toppen af poppen’.Se mere på TV 2 PLAY lige her: https://play.tv2.dk?cid=soco:6600085199

  Dorthe Gerlach (@dorthegerlach) • Instagram photos and videos

  15.6k Followers, 538 Following, 1,146 Posts – See Instagram photos and videos from Dorthe Gerlach (@dorthegerlach)

  Dorthe Gerlach – Bastionen Nyborg

  Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen:

  Dorthe Gerlach – Kedelhuset Silkeborg

  8.04.2022 · Dorthe Gerlach. Fredag 8. Apr 2022 kl. 20.00. Køb billet Mad og drikke . Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer – herunder …

  United Stage | Officielt bookingbureau af Dorthe Gerlach

  Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop.

  Dorthe Gerlach – Musikhuset Aarhus

  Den karismatiske sangerinde med den stærke stemme er tilbage med sine danske sange. Kom og hør Dorthe Gerlach i Musikhuset. Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2022 med sine danske sange.

  Dorthe Gerlach mødte sin mand som 17-årig – Læs her – ALT.dk

  22.07.2021 · Dorthe Gerlach: “Han ringede og sagde, at der stod en krølhåret pige på torvet og sang mega godt” Dorthe Gerlach mødte sin mand, Michael, fordi hans far ringede og sagde, at Dorthe stod og sang i gågaden i Randers. Hun var kun 17 år dengang. I dag bor de i Helsingør med deres søn, Harry, men det har ikke kun været et rosenrødt parforhold.

  Dorthe Gerlach | Stars

  Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen med sine danske sange. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer.

  ‎Dorthe Gerlach on Apple Music

  Listen to music by Dorthe Gerlach on Apple Music. Find top songs and albums by Dorthe Gerlach, including Natsværmer, Natsværmer and more.

  Dorthe Gerlach – Forårstour 2022

  Dorthe Gerlach Forårstour 2022 Indlæser… 00 dage 00 timer 00 minutter 00 sekunder Ingen koncerter fundet. – , Afsluttet Kommer snart Læs mere Køb billetter Køb billetter Få billetter Venteliste Udsolgt Aflyst Kommer snart. Læs mere om …

  Køb billetter til Dorthe Gerlach | Billetlugen.dk

  Dorthe Gerlach AALBORG Skråen i Nordkraft fra DKK 300,00* Køb billetter Event Information Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2022 med sine danske sange. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen.

  Dorthe Gerlach – Forårstour 2022

  Dorthe Gerlach – Forårstour 2022. Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når …

  Dorthe Gerlach – DR Koncerthuset

  Dorthe Gerlach. Dorthe Gerlach, kendt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter nu spor og besøger DR Koncerthuset med sin smukke stemme, humoristiske historiefortællinger og ikke mindst sine egne danske sange. Du kan glæde dig til en stemningsfyldt og nærværende aften i Koncertsalen, når Dorthe Gerlach indtager scenen.

  Dorthe Gerlach – Horsens Ny Teater

  Horsens Ny Teater Dorthe Gerlach Lørdag den 30/04/2022 19:30 Efter nogle år hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af country-popduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen.

  DORTHE GERLACH

  DORTHE GERLACH KOM GRATIS I ALFA – alle medlemmer med ledsager, du skal kun tilmelde! 6. maj 2022 kl. 20:00 i Vesthimmerlands Musikhus ALFA I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner.

  Dorthe Gerlach – Nashville Nights International …

  I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted.

  Dorthe Gerlach – Tøjhuset – Fredericias Livescene

  Torsdag 31. marts 2022. Dorthe Gerlach. Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Glæd dig til foråret 2022 – Dorthe Gerlach kommer til Fredericia!

  Dorthe Gerlach | Pavillonen

  Hush holder en velfortjent pause, mens Dorthe Gerlach hellige sig de smukke sange med danske tekster. Vi ses i Pavillonen. Centersalen Nummererede pladser. Dørene åbnes kl. 19:00. Billetpris 295,- kr. Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633. Se mere. Pris 295 kr. Sted Centersalen.

  Dorthe Gerlach – Natlys Lyrics – Genius

  Natlys Lyrics. [Vers 1: Dorthe Gerlach] Så let det er i nat. Så let som du gør mig lige nu. Kloden svæver ud af kurs. Som et mælkebøttefnug. Du kan røre, du kan nå mig nu. Du kan nå, nå …

  Dorthe Gerlach 15. maj kl. 20:00 – gkkultur.dk

  15.05.2021 · Dorthe Gerlach. Udsat til den 14. maj 2022 . Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum.

  Dorthe Gerlach – Slagelse Musikhus

  for 22 timer siden · Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2022 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen.

  Dorthe Gerlach har talent for at fastfryse nuet …

  1.10.2021 · Nærvær og mindfulness er ikke noget, Dorthe Gerlach går til eller dyrker. Men har du oplevet hende på scenen i sit eget navn eller sammen med sit band Hush eller på skærmen i TV 2-programmet Toppen af poppen eller som skuespiller Dejan Čukićs føl i DR-programmet Den store premiere, så har du nok fornemmet det: Dorthe Gerlach er et naturtalent, når det gælder om at …

  Dorthe Gerlach Billetter og datoer 2022 – Musik DK

  Dorthe Gerlach Billetter og datoer. Det er tid til fordybelse, nærvær ogsmukketonerpå danskfra en af kongerigetsmest velkendte og elskedestemmer, når Dorthe Gerlach tager på akustiskDanmarksturné i efteråret 2021. on 04 maj. 20:00 Dorthe Gerlach. Magasinet Odense, Odense. Koncert: Dorthe Gerlach. 1 fra 1.

  Dorthe Gerlach – Fermaten

  Dorthe Gerlach er et tungt navn på live-scenen. Som den ene halvdel af duoen Hush har hun turneret i mere end 10 år i ind- og udland. Ud over egne koncerter har Hush bl.a turneret med, og supportet Jamie Cullum, Turin Brakes og John Mayer .

  Dorthe Gerlach – UDSOLGT – Bautahøj Konferencecenter

  Dorthe Gerlach intimkoncert. Aperitif, 3 herlige retter, skønne vine dertil, kaffe/ & chokolader, koncert, overnatning & dobbeltværelse, stor morgenmad, ro …

  Dorthe Gerlach – Ingers Ting Lyrics | Genius Lyrics

  Ingers Ting Lyrics. [Vers 1: Dorthe Gerlach] Nu er Ingers ting blevet. Til ingenting. Vi river ned af hylderne. Putter ned i poser. Lægger alt i bunker rundt omkring. Pelsjakke, buskort. Hybente …

  Dorthe Gerlach – Fermaten

  Dorthe Gerlach– Koncert på Fermaten, torsdag d. 7. april 2022 kl. 20.00 . Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange.

  Dorthe Gerlach | Livekalenderen.dk

  Koncerten er flyttet til d. 9. april 2022.Allerede købte billetter benyttes til den nye dato.—–En af landets bedste og mest charmerende sangerinder Dorthe Gerlach er et tungt navn på live-scenen. Som den ene halvdel af duoen Hush, har hun turneret i mere end 10 år i ind- og udland. Ud over egne koncerter har Hush bl.a.

  Program – teaterogmusik.dk

  dorthe gerlach Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2022 med sine danske sange. Glæd dig til foråret 2022 hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer.

  Dorthe Gerlach – Velkommen til FOF

  Dorthe Gerlach Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer, hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af dig selv i mødet med musikken og sit publikum.

  Dorthe Gerlach | Koncert | Kulturværftet | Helsingør …

  Dorthe Gerlach. Info: Nummererede siddepladser. Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypop-duoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen med sine danske sange. Så man kan roligt glæde sig til foråret 2022, hvor en omfattende turné bringer hende til Helsingør og Kulturværftet.

  Dorthe Gerlach – live/BACKEND

  Dorthe Gerlach. Dorthe Gerlach. Onsdag d. 20. april 2022 kl. 20:00. Der er ikke flere billetter i salg til dette arrangement. Gimle – CVR 25361237. Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde. Handelsbetingelser · Priser & Gebyrer · Privatlivspolitik.

  Dorthe Gerlach – Skråen i Nordkraft

  Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2022 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen.

  Dorthe Gerlach billetter | Officielt Ticketmaster billetsalg

  9.04.2022 · Find og køb billetter til Dorthe Gerlach arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Se også tourdatoer, anmeldelser og mere information om Dorthe Gerlach

  Dorthe Gerlach: albums, songs, playlists | Listen on Deezer

  Writer: Dorthe Gerlach – Michael Hartmann – Christian Juncker / Composers: Dorthe Gerlach – Michael Hartmann – Christian Juncker. Featured in (P) 2017 Sony Music Entertainment Denmark A/S 17-09-2017 Toppen Af Poppen 2017 synger Caroline Henderson. 01. Efterår . Søren Huss …

  Dorthe Gerlach – Natlys – Cd (2018) – Place4music.dk

  Beskrivelse. Natlys – 2 x Cd. Genoptryk af Dorthe Gerlach’s (HUSH) soloalbum fra 2015. Indeholder nu en bonus-CD med hendes sange fra TV2 programmet “Toppen af Poppen”, hvor hun fortolker bl.a. Søren Huss og Michael Falch

  Dorthe Gerlach – live/BACKEND

  Dorthe Gerlach Torsdag d. 12. maj 2022 kl. 20:00. Arrangementet finder sted: STARS · Algade 84 · 4760 Vordingborg . Antal alm. billetter : Antal Ledsagebillet Kun ved fremvisning af gyldigt ledsagekort fra Danske Handicaporganisationer. Priser er inkl. moms og billetgebyr. …

  Dorthe Gerlach koncert – Montra Hotels

  Oplev Dorthe Gerlach live og nyd en 3-retters middag. Fredag d. 28. oktober 2022. Tag på en musikalsk rejse med Dorthe Gerlach, når vi inviterer til koncert på Montra Hotel Sabro Kro. Med en enestående klang og et utroligt nærvær formår den karismatiske sangerinde altid at levere et tryllebindende show.

  Poul Krebs + Dorthe Gerlach – Live Culture

  I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner. Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted.

  Få billetter: Dorthe Gerlach – Musikhuzet

  Få billetter: Dorthe Gerlach. Unummererede siddepladser. Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2022 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer.

  Køb billetter til Dorthe Gerlach, tor 21 apr. 22 19:30 …

  for 22 timer siden · Find og køb billetter til de seneste arrangementer med Dorthe Gerlach, Slagelse Musikhus i Slagelse. Billetter til Rock/Pop. Din browser er ikke understøttet. For at kunne benytte dette website skal du bruge en af de browsere, der er …

  UDSOLGT Dorthe Gerlach – Akustisk | Haderslev Bibliotekerne

  20.11.2021 · DORTHE GERLACH LIVE I INTIME RAMMER MED NYE SANGE OG FORTOLKNINGER PÅ DANSK Det er tid til fordybelse, nærvær og smukke toner på dansk fra en af kongerigets mest velkendte og elskede stemmer, når Dorthe Gerlach tager på akustisk Danmarksturné i efteråret 2021. , Kulturhuset Bispen, Månen, 20.11.2021 – 20:00, Pris: 265 kr.

  Dorthe Gerlach – Når jeg tager afsted lyrics + English …

  20.03.2021 · Når jeg ta’r afsted. De tomme gader hvisker, det var, hva’ det var. Jeg har jagtet dig, magtet dig. Og kysset dig på din mund. Dig og mig for altid. I et evigt sekund. Submitted by HinKyto on Sat, 20/03/2021 – 14:04. English translation. English.

  Skriv et svar