Spring til indhold

Greve Kommune Job

  Sidst opdateret den maj 24, 2023 06:40

  Ledige stillinger | Greve Kommune

  21.07.2022 · I Greve Kommune slår vi ledige stillinger op offentligt. Ønsker du at søge et job i Greve Kommune, skal du holde øje med vores stillingsopslag her på siden og derefter sende din ansøgning til den/de opslåede stillinger, du er interesseret i. I Greve Kommune overholder vi reglen om, at alle offentlige stillinger skal slås op, når vi har …

  Ledige stillinger | Greve Kommune

  21.07.2022 · I Greve Kommune slår vi ledige stillinger op offentligt. Ønsker du at søge et job i Greve Kommune, skal du holde øje med vores stillingsopslag her på siden og derefter sende din ansøgning til den/de opslåede stillinger, du er interesseret i. I Greve Kommune overholder vi reglen om, at alle offentlige stillinger skal slås op, når vi har …

  Job og uddannelse i Greve Kommune

  Job og uddannelse i Greve Kommune. Ansættelse som ledsager . Ledsagerordningen er til for at øge borgerens muligheder for selvstændighed, valgfrihed og ansvar for egen tilværelse. Bliv plejefamilie. Vil du hjælpe et barn, der har brug for en familie? Greve kommune søger aflastningsfamilier.

  Bliv sosu-medarbejder i Greve Kommune | Greve Kommune

  28.07.2022 · I Greve Kommune har vi brug for mennesker, der gerne vil være noget for nogen. Derfor tilbyder vi lige nu jobs som sosu-medarbejder i hjemmeplejen og på kommunens plejecentre. Hos os får du gode kollegaer, fleksibilitet og værktøjerne til at give den bedste pleje og omsorg til kommunens ældre og sårbare borgere.

  Ledige job – Greve Kommune | Jobted.dk

  Genopslag – Social- og sundhedsassistent i fast aftenvagt. Greve Kommune – Danmark – Social- og Sundhedsassistent. til relevant overenskomst. Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest… finde mere information om Greve Kommune på www.greve.dk. Ansøgningsfrist er d. 24.

  Se ledige job hos GREVE KOMMUNE | JobDanmark

  Ansøgningsfrist: 2022-08-23. GREVE KOMMUNE. Se job. Gem. Læs mere om jobbet. LOGO. Greve kommunes hjemmepleje Vest Tune søger social- og sundhedsassistent til aftenvagten. Ønsker du at være en del af et godt fællesskab … Ansøgningsfrist: 2022-08-18.

  138 aktuelle ledige job i Greve kommune – Jooble

  Søg efter ledige job i Greve kommune. Udforsk nye jobopslag fra alle de øverste arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job 31.000+ aktuelle jobopslag i Danmark og i udlandet.

  Greve Kommune Jobs – 7 Open Positions | Glassdoor

  9.06.2022 · Search job openings at Greve Kommune. 7 Greve Kommune jobs including salaries, ratings, and reviews, posted by Greve Kommune employees.

  Greve Kommune som arbejdsplads | Greve Kommune

  4.07.2022 · Læs op. Greve Kommune er en stor og meget varieret arbejdsplads med omkring 2.650 medarbejdere. De dækker alt fra social- og sundhedshjælpere, administrative medarbejdere på rådhuset til lærere og pædagoger på skoler og institutioner. Kommunen ledes af byrådets 21 medlemmer, som er politisk valgte.

  Miljømedarbejder til spildevand og klimatilpasning i Greve …

  Du kan finde oplysninger om Greve Kommune på www.greve.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Byg & Miljøchef Michael Darmer, [email protected] på mobil 2963 7691 eller miljømedarbejder Selma eller Tommy på telefon 4397 9249 eller 3066 3012. Vi afholder samtaler løbende.

  Greve Kommune | Job og oversigt over 5169 virksomheder ←

  Ovenstående 5169 virksomheder slår jævnligt ledige stillinger op i Greve Kommune. Er du på udkig efter et Greve Kommune job, så finder du det i ovenstående jobbank. Om Greve. De lidt over 50.000 indbyggere, der lever i Greve Kommune, er fordelt på ca. 60 km2 og de fire største byer Tune, Greve Strand, Kildebrønde og Greve Landsby.

  Kommune søges hurtigst muligt i Greve kommune – 29 aktuelle …

  Søg efter nye Kommune-jobs i Greve kommune. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 33.000 opslag i Greve kommune og andre store byer i …

  Greve Kommune job – 25 aktuelle ledige job hos Greve …

  Greve Kommune job. Søg! 25 ledige stillinger. Skattekisten søger to køkkenassistenter. Skattekisten er Greve kommunes største dagtilbud for børn fra 0-6år, med madordning til ca. 210 børn dagligt, samt et pædagogisk måltid til ca.50 pædagogisk ansatte.

  Greve kommune søges hurtigst muligt – 5918 aktuelle ledige …

  Søg efter nye Greve kommune-jobs. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 30.000+ aktuelle jobopslag i Danmark og andre lande. Gå aldrig glip af nye job med Jooble-mobilapp. Åbn appen. Greve kommune job. Find. Filtre. 5.918 ledige stillinger.

  Ledige job – Greve Kommune | Jobindex

  Greve Kommune. Vi søger en specialpædagog 34 timer om ugen, som skal have en vejledende funktion som specialpædagog. Vi står midt i en omlægning fra at arbejde med det enkelte barn til i langt højre grad at arbejde med børnefællesskaber, organisering og struktur. Vi er inspireret af både co-teaching og NEST metoderne og menneskesynet.

  Greve Kommune Jobs & Careers – 6 Open Positions | Glassdoor

  Search job openings at Greve Kommune. 6 Greve Kommune jobs including salaries, ratings, and reviews, posted by Greve Kommune employees.

  HR-Chef til Greve Kommune – SimplyJob

  14.02.2022 · Greve Kommune søger en dygtig HR-chef, der sætter en ære i at understøtte kommunens ledere, således at lederne kan have fokus på at levere god service til borgerne og skabe attraktive arbejdspladser for medarbejderne. HR-chefen skal sammen med HR-teamet bl.a. understøtte ledernes arbejde med godt arbejdsmiljø, personaleudvikling, lavt …

  Ledige job i Greve (137 ledige stillinger) → Ofir.dk

  Se søgeresultat for ledige job i Greve – og opret en jobagent og få nye job direkte i indbakken. Find dit nye job allerede i dag. 137 job matchende din søgning. Dine Valg: Juster søgning … Kommune Greve (137) Albertslund (439) Allerød (490) Assens (87) Ballerup (495) Billund (114) Bornholm (81) Brøndby (491) Brønderslev (114) Dragør …

  Ledige Kommune stillinger i Greve | Indeed.com

  1.335 Kommune jobs tilgængelige i Greve på Indeed.com. Pædagogmedhjælper, Handicaphjælper, Kantineassistent og flere!

  Ledige Greve Kommune stillinger i Greve kommune | Indeed.com

  NyKoordinerende sagsbehandler til Ungecenter – barselsvikariat. Greve Kommune 4,3. Greve. Du har erfaring fra arbejdet som rådgiver i et jobcenter. Derudover forventer vi, at du brænder for at tænke i helheder, og drives af, i samarbejde med borgeren…. 5 dage siden ·.

  Nyt job i Greve Kommune – Home – Facebook

  Nyt job i Greve Kommune, Aarhus, Denmark. 924 likes · 3 talking about this. Her finder du dit næste job. Nemt og ligetil. Vi viser kun nye jobs i din kommune.

  Skriv et svar