Spring til indhold

Louise Dorph Petersen

  Sidst opdateret den november 17, 2022 19:37

  Louise Dorph nyforelsket | SE og HØR

  Louise Dorph Houvenaeghel er kommet videre på kærlighedsfronten efter det forliste ægteskab med TV-værten Jes Dorph-Petersen. De to blev gift i september 2013. Men i december 2015 flyttede Louise fra deres fælles bolig, og parret oplyste, at de skulle skilles.

  Louise afslører: Jeg forlader “Dorph” | SE og HØR

  1.11.2021 · Kendte 1. november 2021 Louise afslører: Jeg forlader “Dorph” Den nu tidligere hustru til Jes Dorph-Petersen fortæller, at hun for alvor lægger Dorph-Petersen bag sig Af Miklas Ravn Campbell Thomas S. Laursen Han friede i Sverige under VM i ishockey i 2013. Og dengang blev det rungende ja fra Louise til Jes Dorph-Petersen. Læs også

  Louise Dorph Petersen – Facebook

  Louise Dorph Petersen is on Facebook. Join Facebook to connect with Louise Dorph Petersen and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

  Efter MeToo-dokumentar: Jes Dorphs ekskone Louise … – SE og …

  3.12.2021 · Louise Houvenaeghel og Jes Dorph-Petersen dannede ikke par, da de episoder, som beskrives i dokumentaren, skulle have fundet sted. De blev gift i 2013 efter halvandet års forhold og skilt igen i 2015. Alligevel får hun mange kommentarer om, at det er synd for hende, at hun har siddet hjemme med små børn, mens episoderne skete i det skjulte.

  Louise Dorph to år efter bruddet fra Jes: For første gang … – bt.dk

  29.07.2017 · Da Louise Dorph blev kæreste med tv-vært Jes Dorph-Petersen, glemte hun næsten sig selv. Efter skilsmissen har hun skabt sit eget brand og er endelig kendt for det, hun kan, og ikke for at være gift med en kendt. Februar 2013. Udenfor er det bidende koldt og danskerne skutter sig mod kulden i de forede dynejakker.

  Nu reagerer Dorphs ekskone – Ekstra Bladet

  3.12.2021 · Jeg er ikke i tvivl om deres troværdighed – alle kvinder ved godt de ‘ryger på bålet’, når de står frem med sådan noget.’, skriver hun. Louise …

  Louise Dorph Petersen Profiles | Facebook

  View the profiles of people named Louise Dorph Petersen. Join Facebook to connect with Louise Dorph Petersen and others you may know. Facebook gives…

  Jubler: – Jeg er så lykkelig – Ekstra Bladet

  14.02.2021 · Louise Dorph har tidligere været gift med den nu tidligere TV2-vært Jes Dorph-Petersen. De to gik fra hinanden i 2015. Inden da var hun gift med iværksætter Jan Lerhrmann, som hun har to børn …

  Jes Dorphs ekskone kommenterer hans nye kæreste – Avisen.dk

  11.02.2016 · Det er ikke længe siden, at Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel og Jes Dorph-Petersen for alvor blev færdige med hinanden. Omkring nytår fortalte de offentligheden, at de skulle skilles. Det er de blevet, og Jes Dorph-Petersen har nu fundet kærligheden på ny i form af sminkøren Mai-Britt Haurholm. Den nyhed tager tv-værtens ekskone meget …

  Jan Lehrmanns fortid: Far til Louises børn – SE og HØR

  20.02.2019 · Jes Dorph-Petersen, 59, og Louise Dorph blev gift i 2013, men i 2015 gik forholdet i stykker. (Foto: Thomas Laursen) Selv om de i dag ikke længere danner par, har de bevaret et godt forhold, og efter premiereprogrammet delte Louise også stolt et opslag på de sociale medier.

  unge mødre – ALT.dk

  13.08.2015 · Louise Dorph-Petersen Er 45 år, tidligere chefredaktør på Bolig Magasinet, nu boligekspert på tv og direktør for Louisedorph.dk. Hun har døtrene Signe på snart 26 og Laura på 23 med sin første mand, og Gustav på 12 år og Anna på 11 år med sin anden mand. I dag er hun gift med journalist Jes Dorph-Petersen og bor i Hellerup.

  Louise (@louise_dorph_petersen) • Instagram photos and videos

  65 Followers, 124 Following, 8 Posts – See Instagram photos and videos from Louise (@louise_dorph_petersen)

  Jes Dorph-Petersens ekskone dropper efternavnet: ‘Ægteskabet …

  1.11.2021 · Sådan skriver journalist og iværksætter Louise Dorph i et skriv på sin blog, hvor hun afslører, at hun ikke længere vil hedde Dorph til efternavn. Hun vil i stedet fremover bruge sit pigenavn, Houvenaeghel. Louise Houvenaeghel fik efternavnet Dorph, da hun i 2013 blev gift med den tidligere tv-vært Jes Dorph-Petersen.

  Louise Dorph afslører på TV: Jeg har mødt en dejlig mand

  2.11.2017 · Det er snart to år siden, at Louise Dorph blev skilt fra TV 2-værten Jes Dorph-Petersen, men hun har bestemt ikke har mistet troen på kærligheden. Den 47-årige boligstylist afslører nemlig i TV3’s ”Til middag hos”, at hun har fundet kærligheden igen. – Jeg er så heldig, at jeg har mødt en dejlig mand.

  Louise Dorph om den hårde skilsmisse fra Jes: ‘Jeg er selv

  3.08.2016 · Laurits Bak Lyck Hun har beholdt det efternavn, hun fik i ægteskabet med den kendte tv-vært Jes Dorph-Petersen. Men 46-årige Louise Dorph står nu på egne ben, efter de i efteråret 2015 blev skilt. Til Billed-Bladet fortæller designeren om ægteskabet med Jes Dorph, der endte, da tv-værtens alkoholmisbrug blev for meget.

  Louise afslører: Siger endegyldigt farvel til “Dorph” – Femina

  1.11.2021 · Parret sagde derefter ja til hinanden senere samme år, og Louise Lehrmann blev til Louise Dorph-Petersen Houvenaghel. Allerede i 2015 gik ægteskabet ikke længere, og de to blev skilt. Siden da har Louise holdt fast i navnet Dorph. Men det er nu fortid. Det fortæller hun både på sin blog og sin Instagram. – Det er slut nu.

  Louise Dorph om bruddet med Jes: Mit liv var fyldt med gråd

  11.03.2016 · Louise Dorph-Petersen afslører nu, at hun var dybt ulykkelig i perioden efter bruddet med tv-værten Jes Dorph-Petersen. I december bekendtgjorde Jes Dorph-Petersen, at han skulle skilles efter bare to år ægteskab med Louise Dorph-Petersen. Det skete efter Jes Dorph-Petersen tidligere på året havde meddelt, at hans alkoholforbrug havde …

  Louise Dorph (@louisedorph) • Instagram photos and videos

  28 followers. 2 following. Louise Dorph. Artist. Hej💕 Leder du efter Louise Dorph? Du finder mig her @louiseleverlivet. vi ses i min butik @atelieratelje 🌸🌾💕. Posts Tagged.

  Efter MeToo-dokumentar: Nu udtaler Jes Dorphs ekskone …

  3.12.2021 · Louise Houvenaeghel og Jes Dorph-Petersen dannede ikke par, da de episoder, som beskrives i dokumentaren, skulle have fundet sted. De blev gift i 2013 efter halvandet års forhold og skilt igen i 2015. Alligevel får hun mange kommentarer om, at det er synd for hende, at hun har siddet hjemme med små børn, mens episoderne skete i det skjulte.

  Louise Houvenaeghel lukker biksen efter sygdomschok

  Louise Houvenaeghel var tidligere gift med tv-værten Jes Dorph-Petersen. Foto: Aller Media. I sit nye opslag på Instagram fortæller Louise Houvenaeghel, at hendes fysiske butik har sidste åbningsdag 17. juni. – Jeg græder indeni, for det var så stor en drøm. Men dette forløb har været dyrt for mig, og detailhandlen er i knæ, skriver hun.

  ”Kærligheden er omdrejningspunktet i mit liv” – ALT.dk

  16.02.2016 · Louise Dorph-Petersen, 45 Boligekspert på tv, direktør for Louisedorph.dk og tidligere chefredaktør på Bolig Magasinet. Mor til fire børn i alderen 11-26 år og er for nylig blevet single efter endt ægteskab med tv-journalist Jes Dorph-Petersen.

  Mediestorm chokerede Jes Dorphs nye kæreste – ALT.dk

  Af Marie-Louise Truelsen. 16. maj. 2012 Livsstil ALT for damerne. De kulørte blade kæmpede om at få historien om Jes Dorph-Petersens nye kæreste efter hans skilsmisse, og fomiddagsaviserne gik “helt bananas”. Det var “ekstremt intimiderende”, fortæller chefredaktør for Bolig Magasinet Louise Lehrmann om sin oplevelse af, hvordan det var …

  Jes Dorphs ekskone taler ud: Min mor forlod også min far på …

  3.08.2016 · Louise Dorph og Jes Dorph-Petersen var gift i godt to år. Louise Dorph bor i dag i Klampenborg. Til trods for skilsmissen og den store opmærksomhed, der rettede sig mod dem, understreger Louise Dorph overfor Billed-Bladet, at hun stadig kan lide Jes Dorph-Petersen som menneske, og at det glæder hende, at han er ædru i dag. …

  Hjemme hos Louise og Jes Dorph-Petersen | Boligmagasinet.dk

  2.09.2015 · Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel og hendes kæreste, tv-vært Jes Dorph-Petersen har fyldt deres nye, fælles hjem med personlige skat. Se hele boligen her. 2. september 2015 af Pia Olsen #boligreportage 1 af 19 © Frederikke Heiberg På en lille sidevej i Hellerup ligger et etagehus trukket tilbage fra vejen.

  Louise fortæller om bruddet med Jes Dorph: Var ikke klar til ny …

  12.03.2016 · Louise Dorph-Petersen og Jes Dorph-Petersen fortalte offentligheden i december sidste år, at de skulle skilles. Nu fortæller Louise om bruddet på sin blog Louise ønsker eksmanden alt det bedste.

  Jes Dorph-Petersen – Wikipedia, den frie encyklopædi

  Jes Dorph-Petersen (født 23. marts 1959 i Hellerup, Danmark [1]) er en dansk journalist. Han var fra 1991 til 2011 studievært på TV 2 Nyhederne. Fra 2012 til 2015 var han ansat på Viasat, hvor han var vært på kanalens UEFA Champions League -udsendelser. Fra 2015 til 2021 var han vært på GO’ Aften Danmark, senere GO’ Aften Live på TV 2.

  louise dorph-petersen houvenaeghel | BILLED-BLADET

  Louise Dorph afslører på TV: Jeg har mødt en … Romantisk efterårshygge: Jes Dorph-Petersen … SE BILLEDET: TV 2-værter samler ind til Red Barnet

  Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

  Jes Dorph Petersen og Louise Lehrmann forlader Trinitatis kirke på Strøget i København . Her ses de sammen med Jes Dorphs søn Jens Emil (14) og Louises børn Gustav (11) og Anna (9) Parret fremviser deres vielsesringe. Det nygifte par på vej ud af kirken. Cecilie Bech og hendes mand Rasmus Tantholdt ønsker tillykke.

  Louise Dorph-Petersen | Designbase

  8.08.2016 · Louise Dorph-Petersen. Brugskunst. 08.08.2017 | Af Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen . Den nordiske skov . Brugskunst. 08.08.2016 | Af Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen . Jeg skaber oaser og universer. A Simple Mess kalder Louise Dorph-Petersen sit brand, som hun viser for første gang på Formland. …

  Jes Dorphs ekskone med ny kæreste: Jeg er meget glad for ham

  31.12.2016 · Jes Dorph-Petersens eks-hustru, Louise Dorph, har lagt skilsmissen bag sig og ser fremad. Hun har brugt 2016 til etablere et nyt firma, og så er hun forelsket igen, fortæller hun til BT. – Jeg er meget glad for ham. Han er et godt, sundt menneske med …

  Jes Dorph og konen er flyttet fra hinanden – Ekstra Bladet

  8.09.2015 · Jes Dorph blev gift med Louise Louise Dorph-Petersen i oktober 2013, men nu melder hun ud på sin facebook, at hun og Jes Dorph er flyttet fra hinanden. – En del journalister har ringet til mig …

  Louise Dorph-Petersen: Jeg indrømmer, at jeg græd meget

  14.03.2016 · Den 45-årige boligekspert Louise Dorph-Petersen blev gift med ”Go’aften Danmark”-værten Jes Dorph-Petersen i 2013. Ægteskabet brast dog i 2015, og begge parter gik efterfølgende en hård tid i møde, som Louise Dorph-Petersen nu fortæller åbent om på sin blog. – På mange måder føles det, som var det i går, jeg sad midt i det …

  Louise Dorph-Petersen: Nu lytter jeg til mit hjerte – bt.dk

  29.03.2014 · Lige så snart Louise Dorph-Petersen, gift med den kendte studievært Jes Dorph-Petersen, havde lagt røret på, styrtede hun ud til hospitalet og op på 14. etage, hvor hjerteafdelingen ligger. Det var velkendt område, for hendes søster havde nemlig kun været udskrevet på orlov fra afdelingen, da hun igen fik et anfald. …

  Skønhed på budget – ALT.dk

  Her er Louise Dorph-Petersens bedste skønhedstips på budget. Glansfuldt hår, fine bløde læber, en sund hud og et stort smil er indbegrebet af lækkerhed for Louise Dorph-Petersen, boligekspert og direktør Louisedorph.dk. Og det behøver ikke være dyrt, at være lækker. ALT.dk har bedt hende dele sine tre bedste skønhedstips på budget …

  Beskylder Dorph for overgreb: Græd hele vejen hjem

  29.11.2021 · Louise Degn har tidligere fortalt om oplevelser med Jes Dorph-Petersen i den omfattende advokatundersøgelse på TV 2. Nu står hun for første gang frem i offentligheden og fortæller sin version …

  Jes Dorph og Louise er flyttet hver for sig | billedbladet.dk

  8.09.2015 · Nu fortæller Jes Dorph-Petersens hustru, Louise, at parret er flyttet hver for sig. Det skriver hun på sin Facebook-profil, som hun har givet Billed-Bladet lov til at citere fra. – En del journalister har ringet til mig – de vil høre, om jeg er flyttet. Nu er det jo en privat sag, hvor jeg bor. Men ja, nogle situationer gør, at det er bedst.

  Louise Dorph-Petersen donerer kunst for en god sag

  20.12.2013 · Louise Dorph-Petersen, gift med Jes Dorph-Petersen, har doneret et kunstværk til CARE Danmark, som hun er ambassadør for. Inspiration til kunstværket har Louise hentet i Kenya og Tanzania, hvor hun i efteråret 2012 var på rejse sammen med CARE Danmarks protektor, prins Joachim. Og inspirationen til maleriet har hun netop hentet i Afrikas …

  Jessie Louise Dorph-Petersen (Pelle) (1888 – 1978) – Genealogy

  Jessie Louise Dorph-Petersen daughter Alfred Henning Dorph-Petersen son Margrethe Dorph-Petersen daughter Noel Erik Dorph-Petersen son Charles Viggo Dorph-Petersen son Private child Alfred Larsen Pelle father Marion Elizabeth Pelle (Patterson) mother view all Jessie Louise Dorph-Petersen (Pelle)’s Timeline

  Jes Dorph og Louise skal skilles: Så forelskede var de

  9.12.2015 · Jes Dorph-Petersen og Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel mødte hinanden kort efter hans skilsmisse fra hustruen gennem mere end 25 år. “Jeg havde boet alene i næsten tre år efter to gange ti års ægteskab, da jeg mødte Jes. I de år, hvor jeg var alene, fandt jeg styrken til ikke at ”blive valgt”, men til at vælge selv.

  Jessie Louise Dorph-Petersen (1915 – 1975) – Genealogy

  Genealogy for Jessie Louise Dorph-Petersen (1915 – 1975) family tree on Geni, with over 230 million profiles of ancestors and living relatives. People Projects Discussions Surnames

  Louise Degn var TV 2-praktikant, da Jes Dorph og en redaktør …

  29.11.2021 · Louise Degn er den ene af to kvinder, hvis vidnesbyrd var medvirkende til, at den profilerede tv-vært Jes Dorph-Petersen blev taget af skærmen tidligere i år. Nu fortæller hun sin version af forløbet og om den konkrete episode i 2003, hvor …

  Journalist Louise Degn tilbudt sextrekant af Jes Dorph-Petersen

  1.12.2021 · Det var den kendte Hammerslag- og ‘Hvem vil være millionær’-vært Christian Degn ‘s kusine, der fik tv-værten Jes Dorph-Petersen fyret fra TV 2. Fyringen skete, da journalisten Louise Degn efter 18 år fortalte, at hun fik tilbudt en sextrekant af Jes Dorph. Se også Den utaknemmelige talsmand (?) fra den kommende moske på Bornholm …

  KELLIE LOUISE DORPH-PETERSEN Company Profile | HOCKING, …

  Find company research, competitor information, contact details & financial data for KELLIE LOUISE DORPH-PETERSEN of HOCKING, WESTERN AUSTRALIA. Get the latest business insights from Dun & Bradstreet.

  Louise Dorph – facebook.com

  Louise Dorph is on Facebook. Join Facebook to connect with Louise Dorph and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

  Karen Elizabeth Dorph-Petersen (1922 – 2011) – Genealogy

  Genealogy for Karen Elizabeth Dorph-Petersen (1922 – 2011) family tree on Geni, with over 230 million profiles of ancestors and living relatives. People Projects Discussions Surnames

  Hjemme hos Louise og Jes Dorph-Petersen – pinterest.com

  05-12-2017 – Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel og hendes kæreste, tv-vært Jes Dorph-Petersen har fyldt deres nye, fælles hjem med personlige skat. Se hele boligen her.

  Hjemme hos Louise og Jes Dorph-Petersen – pinterest.com

  29-09-2015 – Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel og hendes kæreste, tv-vært Jes Dorph-Petersen har fyldt deres nye, fælles hjem med personlige skat. Se hele boligen her.

  Noel Erik Dorph-Petersen (1917 – 1998) – Genealogy

  Genealogy profile for Noel Erik Dorph-Petersen. Genealogy for Noel Erik Dorph-Petersen (1917 – 1998) family tree on Geni, with over 230 million profiles of ancestors and living relatives. People Projects Discussions …

  Skriv et svar