Spring til indhold

Søren Vester

  Sidst opdateret den maj 24, 2023 06:40

  Velkommen til forsiden af designer Søren Vester’s workshop

  Velkommen til forsiden af designer Søren Vester’s workshop VestersWorkshop.dk design, indretning, foredrag, konceptudvikling, branding, og kreative løsninger Velkommen til Vesters Workshop Vesters Workshop er en blandet landhandel af, hvad jeg selv har haft brug for og lavet – eller fundet hos gode venner.

  Søren Vesters Have: Sæson 1 | Se online her | DRTV

  3.06.2021 · Søren Vester er uddannet designer. Nu vil han i en række haveprogrammer lade seerne følge hans arbejde med at skabe en have med …

  Søren Vester, en havemand du gerne vil kende | Magasinetliv.dk

  23.09.2021 · Søren Vester (43) er gift med Dorthe, som er ansvarlig for Thiese Mejeris samarbejde med Coop, og som han har Holger på 14 og Sigurd på 11 år med. er designer fra Danmarks Designskole, handyman og tv-vært. Kendt fra DR-programmerne I hus til halsen og Søren Vesters Have. Måske vil du også læse? Mænd

  Hvornår er søren vester født?

  Score: 4.7 ud af 5 ( 38 stemmer ) Født 1978 i Durup, Salling. Bor i Thise. Uddannet fra Danmarks Designskole. Arbejder som designer og driver virksomheden Vesters Workshop. Hvor bor Søren Vesters? Han bor sammen med sin kone Dorthe og sønnerne Holger, 14 og Sigurd 11 år i en nedlagt præstegård i Thiese ved Limfjorden.

  Søren Vester fra I hus til halsen – Femina

  1.03.2021 · Søren Vester er uddannet fra Danmarks Designskole og er i dag indehaver af Vesters Workshop, hvor han laver design, indretninger, foredrag og kreative løsninger. Tidligere har han indrettet restauranter som Formel B, Restaurant Palægade og Kählers Spisesalon.

  Søren Vester fra Vesters Verden er en bonderøv

  Søren Vester, der er uddannet designer, er en mand med mange idéer, og nu har han så besluttet sig for at bygge et kæmpe drivhus – eller driverhus, som han kalder det. Fordi det ikke skal bruges til andet end kreative udfoldelser og driverliv. Og det er hovedsageligt dét projekt, seerne kan følge i programmet Vesters Verden.

  Søren Vester: Om IKKE at være online på dit, dut og DAT

  Søren Vester er 41 år, Født i Durup (Salling, Danmark) Han har foruden ’I hus til halsen’ og ‘Mesterskaberne’ på DR haft en finger med i tv-programmerne: ’Vores genbrugshjem’ på tv2, ’Vesters Verden’ på tv2 FRI og ’Velkommen hjem’ på tv3.

  Søren Vester fra I hus til halsen: Det vidste du måske …

  24.02.2021 · – Søren Vester er født i Durup i Jylland i 1978 som søn af en pædagog og mejerist. – Han er uddannet designer fra Danmarks Designskole. Få rabat på BILLED-BLADET Klik og læs hvordan! – Er i dag selvstændig og indehaver af Vesters Workshop. – Han er gift med Dorthe, og sammen har de sønnerne Holger og Sigurd.

  Søren Vester: Derfor er familien ikke med på tv | BILLED …

  24.06.2021 · Familiens første hund Søren Vester bor i en gammel præstegård på ejendommen med sin 45-årige hustru Dorthe og deres to sønner, 11-årige Sigurd og Holger, som fylder 15 år til august. Selv om de ikke er med på tv, så får seerne i stedet fornøjelsen af familiens firbenede medlem. – Vi har en hund, Isa, og den er med i programmet.

  Søren Vester: Man er nødt til at gøre noget, for at der …

  Søren Vester er uddannet i rum og møbler fra Danmarks Designskole. ”Alt hvad jeg laver er med udgangspunkt i rum”, fortæller Søren Vester. Han og familien bor på en nedlagt præstegård omkranset af en 10.000 kvm. stor grund. I programmet Vesters have på DR1 kan man følge Søren Vester, der har kastet sig ud i et af de helt store projekter.

  Søren Vester er DRs nye havemand: Jeg skal ikke være som …

  3.07.2021 · Søren Vester elsker fællesskab. Så meget, at han i maj måned sagde ja til at gå 100 kilometer – alene fordi han skulle gøre det i godt selskab. Sammen med »tre gutter, der i gamle dage kom på det samme diskotek«, aftalte han i maj …

  Søren Vester – Mejeriet – Tarm Kulturhus

  Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, fortæller om det gode landsbyliv og om at være kreativ og se mulighederne, der hvor man bor. Billetbestilling Her kan du høre, hvor han får ideerne fra og hvorfor forenings-Danmark er vigtig for sammenhængskraften i lokalsamfundet.

  Søren Vester: 5 spændende ting, som du måske ikke vidste …

  21.06.2021 · Kort om Søren Vester Er 43 år og født i Durup i Jylland. Han er uddannet designer fra Danmarks Designskole og indehaver af Vesters workshop, hvor han laver design, indretning, workshops og andre designløsninger. Har bl.a. indrettet restauranter som Formel B, restaurant Palægade og Kählers Spisesalon. Se vestersworkshop.dk.

  Søren Vester klar med nyt kreativt haveprogram | Nyt fra …

  20.05.2021 · Søren Vester er uddannet designer og har tidligere vist sine evner indenfor både design, indretning og formidling i flere andre tv-programmer. Sammen med sin kone og to sønner har han købt en nedlagt præstegård i Thise, der er omgivet af en fantastisk have på mange hundrede kvadratmeter og fyldt med udfordringer og muligheder.

  Søren Vester er Ryges arvtager: Jeg sætter røven i klaskehøjde

  5.08.2021 · Søren Vester får noget af tiden hjælp af sin hustru, Dorthe Vester, og parrets to sønner, Holger og Sigurd. TV uden familien. Men familien er ikke at finde på skærmen, og det er der en grund til. “Haveprogrammerne skal ikke handle om vores familieliv og ende med at blive et et realityshow. Det er min kone og jeg enige om”.

  – Altså, jeg hedder Søren, og jeg har et haveprogram, så …

  Søren Vester er uddannet fra Rum & Møbler-linjen på Danmarks Designskole i København. Har både før og efter designskolen haft en stribe forskellige praktiske job som for eksempel glaspuster ved Stenhøj Glas, smed tømrer, gartner og pædagog. Er vokset op på landet og købte en ko for sine konfirmationspenge hos sin bedstefar, der var landmand.

  Kom med til jul hos Søren Vester – Læs mere her – ALT.dk

  20.12.2021 · Søren Vester bryder madtraditionerne til jul: ”Det er dumt, fordi man spiser så meget af den”. Tv-havemanden Søren Vester skal, som han plejer, holde jul hjemme med familien. Og så står december ellers i afslapningens tegn med bløde bukser, god mad og julekalender. Det er hårdt tiltrængt efter et travlt 2021.

  Søren Dahl Vester (@vesters_workshop) • Instagram photos …

  Søren Dahl Vester (@vesters_workshop) • Instagram photos and videos vesters_workshop 884 posts 46.9k followers 1,516 following Søren Dahl Vester Personal blog Danish Designer working with gardens, restaurants, shops, concepts, talks and TV. Caretaker in life, and have a pretty simple life at the countryside www.vestersworkshop.dk Posts Reels

  Søren Vester får endnu en sæson af haveprogram: Det er et …

  7.01.2022 · Men Søren Vester er i fuld gang med at udtænke, hvad han skal præsentere danskerne for. – Jeg er jo uddannet designer, og hvis vi skal lave noget, så skal jeg have testet det og lavet prototyper. Derfor er hele vores hus lige nu et stort prototype-helvede. Jeg skal nemlig lige se, om man kan det her eller det her.

  Søren Vester tager over efter Søren Ryge – Avisen.dk

  9.05.2021 · Søren Vester bor med sin hustru Dorthe og deres to børn i Thise ved Limfjorden. Her har de en præstegård fra 1886 og ikke mindst et drivhus på 200 kvadratmeter. Over for Ekstra Bladet fortæller Søren Vester, at det bliver en umulig opgave at udfylde Søren Ryges fodspor.

  Hvem betaler udgifterne i hus til halsen?

  Hvem er Søren Vesters kone? Da 37-årige Søren Vester og hans 40-årige kone Dorthe Lambæk Vester besluttede sig for at forlade København og flytte tilbage til Sørens rødder i Salling i Vestjylland, var det en stor, men alligevel forholdsvis nem beslutning.

  Tv-vært Søren Vester erkender at have sat sin røv i …

  21.01.2022 · Tv-vært Søren Vester erkender at have sat sin røv i klaskehøjde ved at afløse haveguru Søren Ryge og insistere på at tale ravjysk i bedste sendetid. Nogle elsker hans dialekt, andre kan ikke holde den ud – mens nogle løser den sproglige udfordring ved at slå undertekster til hans programmer.

  Søren Vester – Head of Business Consultancy & Telematics …

  Søren Vester Head of Business Consultancy & Telematics at Toyota Material Handling Danmark Midtjylland, Danmark500+ forbindelser Tilmeld dig for …

  Det gode landbyliv – Foredrag med Søren Vester — JaTak

  14.10.2021 · Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, fortæller om det gode landsbyliv og om at være kreativ og se mulighederne, der hvor man bor. Her kan du høre, hvor han får ideerne fra og hvorfor forenings-Danmark er vigtig for sammenhængskraften i lokalsamfundet.

  Søren Vester gæster Tannisbugt Hallen – NordsøPosten.dk

  7.09.2021 · Søren Vester, kendt fra TV-programmerne ”I hus til halsen”, ”Vesters Verden” og senest ”Søren Vesters Have”, gæster onsdag den 13. oktober kl. 19:00 Tannisbugt Hallen, Bindslev med sit foredrag ”Se mulighederne i Landsbyen”. Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, fortæller om det gode landsbyliv og …

  Søren Vester – Det Gamle Sygehus

  29.09.2021 · Søren Vester er aktuel som tv-vært og designer og han har hele sit liv brugt sine hænder, og turde tage chancer og springe ud i nye spændende, kreative projekter. Billetpris er inkl kaffe og kage Billetter kan bestilles og købes hos Dina Blomstrand på [email protected] eller på 51180788.

  Søren Vester klar med nyt kreativt haveprogram – Aalborg Avis

  25.05.2021 · Søren Vester klar med nyt kreativt haveprogram. Sommeren er for mange lig med have- og udeliv, og netop den del af sommeren bidrager Søren Vester til i sit nye program: Søren Vesters Have. Her vil han over 12 programmer give inspiration til, hvordan man får skabt det uderum, man drømmer om.

  Søren Vesters Have – Nyt DR haveprogram – stream på DR TV

  20.05.2021 · Søren Vester (Foto: Claus Rud, Søren Ebbesen) Sommeren er for mange lig med have- og udeliv, og netop den del af sommeren bidrager Søren Vester til i sit nye program: Søren Vesters Have. De 12 programmer bliver sendt hen over sommeren med premiere 27. maj klokken 21.25 på DR1 og på DRTV. Med udgangspunkt i sin kæmpestore grund omkring …

  Søren Vester: Jeg håber, der på min gravsten kommer til at …

  17.03.2022 · Søren Vester er den lokale kendis, men det betyder på ingen måder, at han er en vigtigere brik i lokalsamfundet end alle andre. – I Thise er der flere mennesker, der laver meget mere end mig, og der er også nogle, der godt ved, at det indimellem kan knibe med tid nok, og så gør de tingene selv.

  Boligmarkedet: Bybums eller bonderøv

  Søren Vester er designer, foredragsholder og kendt TV-vært fra programmerne ‘I hus til halsen’ og ‘Søren Vesters have’. Desuden er Søren Vester fra Thise. Følg med . Hold dig opdateret på vores sociale medier. Vi deler løbende nye samtaler, aktiviteter du kan opleve, nyheder og videoer med samtaler fra sidste års Skivemødet.

  Æ’ Brokhold: Et festligt fristed for … – TV MIDTVEST

  9.05.2018 · Det går altid galt, bedyrer Søren Dahl Vester og påpeger at klokkeværket nemt kan komme i klemme i mødet med bukken. Men det falder fint i tråd med holdets vigtigste mål: At sprede sol og glæde overalt, hvor det kommer frem. 0:06. Sådan ser det ud, når bukspringene går galt for Æ’ Brokhold.

  Vesters Verden på TV 2 Fri – drømmen om det gode liv på landet

  23.09.2015 · Søren Vester og hans familie er blot en af det stigende antal danske familier, der vælger at flytte fra by til land for at få mere tid til hinanden. En analyse foretaget i april 2015 af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter viser, at selv om der samlet set flytter flere danskere fra land til by, så dækker tallet over store …

  Søren Dahl Vester, Roslev | person | krak.dk

  Søren Dahl Vester. Thise Kirkevej 5 Sdr. Thise 7870 Roslev. Ruteplan. 26 85 26 23. Del Søren Dahls profil. Opdatér dine oplysninger med NemID. Send blomster til Søren med Euroflorist. Søg efter Søren Dahl på LinkedIn.

  Søren Vester – auditor – Baltic Control | LinkedIn

  Delt af Søren Vester. Establishing new 5008 feddans Farm, pure land, in the south of Egypt Reclamation, cultivation, farming, 3500 feddans of organic crops farm, for….

  Jakso 1: Ensimmäinen lapionisku | Søren Vesterin puutarha …

  Søren Vester on suunnitellut monta vuotta unelmiensa puutarhaa. Hän asuu vanhassa pappilassa Jyllannin maaseudulla. Toteuttaakseen haaveensa Søren tarttuu vihdoin lapion varteen. Koska työmäärä on valtava, hän tarvitsee ystävän ja kaivinkoneen apua. 1100 neliömetriä nurmikkoa pitää siirtää ja kylvää tilalle luonnonvaraisia kukkia.

  Afdeling Vestre | Søren Kanne-skolen

  Afdeling Vestre. Afdeling Vestre er Grenaas ældste skole, og med vores placering lige midt i det hele, har vi gode faciliteter både ude og inde til at skabe en god skoledag for alle vores elever. Vi har et tæt samarbejde med vores SFO, så vi kan lære eleverne så godt at kende som muligt, og på den måde sikre, at vi kan sætte deres …

  Søren Vester klar med nyt kreativt haveprogram …

  29.12.2021 · Søren Vester klar med nyt kreativt haveprogram. Sommeren er for mange lig med have- og udeliv, og netop den del af sommeren bidrager Søren Vester til i sit nye program: Søren Vesters Have. Her vil han over 12 programmer give inspiration til, hvordan man får skabt det uderum, man drømmer om.

  Søren Vestergaard – Wikipedia

  Søren Vestergaard ( Copenhagen, 1 March 1972) is a former Danish cricketer. Vestergaard was a right-handed batsman who bowled right-arm fast.

  Søren dahl vester – Home | Facebook

  Søren dahl vester November 18, 2020 · Vintertræerne er nu tændte i Skive og jeg håber virkelig de minder os om, at der altid er lys et sted i mørket -og er det der ikke må vi skabe det. Må alle der kommer forbi få en ordentlig lys krammer og må dit lys brede sig til dine nærmeste.

  »Vi skal simpelthen være bedre til at turde fortælle, at …

  6.09.2020 · Søren Vester, der er projektleder ved Skivemødet, er på mange måder selv en af dem, som mødet handler om. Han er en af dem, der aldrig har tvivlet på, at man sagtens kan drive en virksomhed og samtidig bo langt fra landets største byer. For 14 år siden flyttede han retur til Salling med sin hustru Dorthe.

  Foredrag med Søren Vester – Det Gamle Sygehus

  19.11.2021 · Foredrag med Søren Vester. In Arrangementer, Foredrag, Ikke kategoriseret. Indvielse af Brande Kunstskole. In Ikke kategoriseret. Åbent Hus. In Ikke kategoriseret. En gaveregn af tapet. In Ikke kategoriseret. Brande får Kunstskole. In Ikke kategoriseret. Kategorier. Arrangementer (1) Foredrag (1)

  Søren Vester – IMDb

  Søren Vester, Self: Vesters Verden. Check out the best new and upcoming movies and series coming in November.

  Søren Ryges efterfølger: Her er dommen – Ekstra Bladet

  Søren Vester er lavpraktisk og mindre hverdags-filosofisk, han sidder på knæ ved et mammutblad, som han frostsikrer med en presenning. Han taler om den korte afstand fra jord til bord, når han …

  Søren Dahl Vester – Ownr.dk

  1.09.2008 · Karrieren i erhvervslivet begyndte for alvor dengang i 2008 i Søren Vester som Ejer og Stifter. Virksomheden blev grundlagt af Søren Dahl Vester der som enlig ejer af virksomheden fik det fulde ansvar. Hvervet som Ejer og Stifter havde Søren i …

  Søren Vester Schlie Hansen | Facebook

  Søren Vester Schlie Hansen is on Facebook. Join Facebook to connect with Søren Vester Schlie Hansen and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and…

  Vester Hjermitslev

  5.04.2022 · Velkommen til Vester Hjermitslev Hvor godt folk er, kommer godt folk til

  Forside | Søren Kanne-skolen

  Søren Kanne-skolen. Her kan du blive klogere på Søren Kanne og afdelingernes fælles værdier. Læs mere.

  Soren (@soren_vh) | Twitter

  @Soren_VH adlı kişiden gelen son Tweet’ler

  Skriv et svar