Spring til indhold

Svend Gønge Skolen

  Sidst opdateret den maj 24, 2023 06:40

  Svend Gønge-Skolen – Vordingborg Kommune

  Svend Gønge-Skolen ; Svend Gønge-Skolen. Om skolen; Brugerinformation. Grundoplysninger; Praktik; Profil

  Om skolen – Vordingborg Kommune

  Svend Gønge-skolen ligger placeret i den nordlige del af Vordingborg Kommune og består af to afdelinger. Lundby er den største afdeling med klasser fra 0.-9. klasse og Bårse med klasser fra 0.-3. klasse. Indskolingen på Svend Gønge-skolen samarbejder tæt imellem afdelingerne.

  Svend Gønge-Skolen – PlanLeg

  Svend Gønge-Skolen. Skoler. SONY DSC. SONY DSC. SONY DSC. SONY DSC. Svend gønge skolen 14. SONY DSC. Svend gønge skolen 6. SONY DSC. Svend gønge skolen 7. SONY DSC. Svend gønge skolen 12. Svend gønge skolen 8. …

  Svend Gønge-Skolen – Makerspace

  Svend Gønge-Skolen. En præsentation af projektugen, stilladsering og cases. Del projekt

  Arkitekt MAA Jesper Øager Jensen, Møn

  SVEND GØNGE SKOLEN ; Tegnestuen deltog i foråret 2015 i en prækvalificeret totalrådgiverkonkurrence og fik en 2. præmie. Hovedidéen er at udnytte kælderlokalerne ved udgravning omkring skolen. I udgravninger etableres der tribuner for udendørs undervisning. Den tidligere gymnastiksal omdannes til multirum med grupperum i nær tilknytning.

  Svend Gønge-skolen mister viceskolelederen – Vordingborg In

  2.02.2022 · Svend Gønge-skolen mister viceskolelederen. Publiceret. : onsdag , 2 februar 2022 16:30. ved. Anders Munch. Mark Ersgaard Andersen har gennem de seneste år bestridt stillingen som viceskoleleder. Nu har han fået en anden stilling. Mark Ersgaard Andersen sammen med sønnen Willas. Foto Anders Munch.

  Svend Gønge Skolen ser potentiale i forældrene – Vordingborg In

  24.10.2020 · Svend Gønge-skolen har fokus på hvordan skole-hjemsamarbejdet kan have indflydelse på elevens læring og trivsel. Det er vigtigt for eleven at der er et givtigt samarbejde.

  Lærerne: Hvorfor spurgte de aldrig os? – Folkeskolen.dk

  5.06.2013 · Skole og Forældre får ny næstformand Svend Gønge-Skolen modtog 20 nye visiterede elever efter sommerferien, så de nu har i alt 35 børn med særlige behov på en skole med 483 elever. Hidtil havde deres 15 specialundervisningselever været samlet i to specialklasser med tre fuldtidslærere, en pædagog og en medhjælper.

  Skole fandt metalgenstande og en nål i karameller til sidste …

  23.05.2022 · Men på Svend Gønge-Skolen i Lundby på Sydsjælland gik 9. klassernes festligheder over gevind, da en elev pludselig henvendte sig på kontoret med en karamel med en metalgenstand i, skriver TV2 ØST »For at finde ud af hvad det er, render en fra ledelsen ud i alle klasser, og der er så fundet en karamel med en jernsplint i og en, hvor det …

  Gratis morgenmad skal hjælpe sultne skolebørn i Vordingborg

  19.08.2019 · Børnene på Svend Gønge Skolen i Lundby kan nu hver dag i 10-frikvarteret få gratis morgenmad, hvis depoterne er ved at være tomme. Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel Signe Kaalund De fleste børnefamilier har nok oplevet en travl morgen, hvor morgenmaden er blevet glemt.

  Svend Gønge Skolen 2019 (Vordingborg) | DMSKOLE

  2.10.2019 · Svend Gønge Skolen 2019 (Vordingborg) På Svend Gønge Skolen bliver der afholdt forældreworkshop, hvor skolens forældre har mulighed for at få viden om forskellige emner indenfor undervisningen og indlæring i forhold til at understøtte deres eget barn i …

  Trecifret millionefterslæb skaber frygt for skolelukninger i …

  22.04.2022 · Alene Svend Gønge-Skolen i Lundby, som ses her, skal have nyt tag og nyt varmeanlæg for over 11 millioner kroner. Foto: Jesper Truelsen – TV2 ØST. Hun mener, at politikerne burde have reageret langt før – da skolebestyrelserne har gjort opmærksom på problemet ad flere omgange.

  Svend Gønge-Skolen – AV-huset

  Svend Gønge-Skolen Brug for hjælp? Tlf. +45 5577 4030 E-mail [email protected] Svend Gønge-Skolen ligger i Lundby og går op til niende klasse. Opgave: I forbindelse med ombygningen af en gammel gymnastiksal (Musik- og dramaværkstedet) ønskede skolen at kunne anvende salen til flere forskellige aktiviteter som foredrag, undervisning, idræt og teater.

  Svend Gønge-Skolen – Skolejobs.dk

  Svend Gønge-Skolen søger indskolingslærer til vores afdeling i Bårse Vi søger en lærer der blandt andet kan undervise i følgende fag fra 1.-3. klasse Matematik, idræt, engelsk og dansk. Foruden undervisning indebærer ansættelse hos os, at du: er klasselærer for en gruppe elever arbejder med en varieret didaktik og inddrager iPads og PC som en

  Svend Gønge Skolen – MøllerLøkkegard Anlægsgartner

  Svend Gønge Skolen casperwichmann 2017-06-08T11:51:55+00:00. Beskrivelse. I forbindelse med ombygning og renovering af skolen, står MøllerLøkkegaard for udearealerne. Opgaven indeholder bl.a. levering og opsætning af tramboliner, termoplastløbebane, nye asfalt og flisebelægninger, græs og plantearbejder. …

  arkiv.dk | Svend Gønge Skolen

  Svend Gønge Skolen. Nummer. B9689. Type. Billeder. Beskrivelse. 9C vandt Handelsbankens investeringsspil. To piger fra klassen viser stolt deres diplom for 1. pladsen frem. Årstal.

  Viceskoleleder Svend Gønge-skolen – Vordingborg.dk

  Svend Gønge-Skolen har en professionel administration og en stab af dygtige læringspersoner, er med til at binde hele skolen sammen. Du skal med den øvrige ledelse yde faglig ledelse og understøtte de professionelle læringsfællesskaber, samt understøtte vores fokus på, at alle børn bliver så dygtige, de kan.

  Svend Gønge-Skolen søger indskolingslærer til vores afdeling i …

  Svend Gønge-Skolen er en skole på 2 afdelinger med 400 elever, og med skoleklub på begge afdelinger. På vores skole er der god tradition for, at alle personalegrupper interesserer sig for hinanden og tager del i hinandens hverdag. Ansøgningsfristen er den 21. august 2022 og der afholdes samtaler den 25. august 2022.

  Svend-Gønge Skolen, Lundby

  13.11.2020 · Svend Gønge- skolen har som mission at være mere end blot en skole. Den er et godt lære-og værested hvor du kommer for at lære og for at få gode oplevelser sammen med andre. Skolen har en vision om til alle tider at være et inspirerende, stimulerende, dynamisk og aktivt midtpunkt for Lundbys og oplandets borgere – det være sig børn som voksne.

  Svend Gønge-skolen søger tysk og engelsklærer til udskolingen

  15.12.2021 · Svend Gønge-skolen har 2 afdelinger med 400 elever, og med skoleklub på begge afdelinger. På vores skole er der god tradition for, at alle personalegrupper interesserer sig for hinanden og tager del i hinandens hverdag. Din arbejdsopgave vil ligge på Lundbyafdelingen, hvor elever fra 0. til 9. årgang er fordelt på 1 og 2 spor.

  Svend Gønge-skolen søger en pædagog til en midlertidig stilling

  Svend Gønge-skolen er en skole på 2 afdelinger med 400 elever, og med skoleklub på begge afdelinger. På vores skole er der god tradition for, at alle personalegrupper interesserer sig for hinanden og tager del i hinandens hverdag. Stillingen er til vores afdeling i Lundby. Vi forventer at du: Er en tydelig person, der kan sikre trivsel og …

  Statistik om Svend Gønge-Skolen, Lundby | Børne- og …

  Få et overblik over centrale tal om Svend Gønge-Skolen, Lundby. For folkeskoler offentliggøres tal om trivsel, karakterer, fravær, elever pr. klasse med mere. For frie og private grundskoler samt efterskoler vises færre tal, da der gælder færre krav til indberetning af data for disse skoler. Skolens hjemmeside

  Svend Gønge-Skolen – 29189676 – Lundby – Se Regnskaber, …

  Svend Gønge-skolen er en del af et koncern med totalt 8 selskaber. Svend Gønge-skolen har 1 datterselskaber. Se koncernrelationer. Brancher/søgeord. Brancher: Skoler, Skoler og undervisning; Mere information. Andre leverandører i samme branche. Institut for specialpædagogisk viden, behandling og undervisning A/S …

  arkiv.dk | Svend Gønge Skolen

  Svend Gønge Skolen. Læs om regler for brug af fotos fra arkiv.dk. Nummer. B9690. Type. Billeder. Beskrivelse. 9C vandt Handelsbankens investeringsspil. To piger fra klassen viser stolt deres diplom for 1. pladsen frem.

  Svend Gønge Skolen | Vordingborgpolitikernes Vogter

  3.09.2013 · Som eksempel kan nævnes Svend Gønge Skolen i Lundby. Her er der store huller i asfalten og skæve og ødelagte fliser og nedslidt skolegård og legeplads. Flere steder er træværket ikke malet, siden skolen blev opført, og på skorstenen har kommunen startet et skovrejsningsprojekt med hele 2 træer – et på hver side – i de tomme fuger.

  Svend Gønge-skolen 2018 (Vordingborg) | DMSKOLE

  23.02.2021 · Svend Gønge-skolen 2018 (Vordingborg) Svend Gønge-skolen, lokalrådet, skolebestyrelsen, foreningslivet, uddannelsesinstitutionerne samt erhvervslivet er gået sammen om at lave en fælles kultur og familiedag hvor ALLE deltager.

  Svend Gønge-Skolen løbebane – PlanLeg

  Svend Gønge-Skolen løbebane. Vi har udført endnu en opgave for Svend Gønge-Skolen: en lang løbebane. Banen er 200 meter lang og 2 meter bred. Der er brugt en speciel maling som skulle være mere skridsikker og holder bedre i alt slags vejr. Man-Tor: 8.30 – 16.30. Fre: 8.30 – …

  Vælg rute – Find vej i

  Svend Gønge-Skolen, afd. Lundby 4750 Lundby Besøg klubben: Orienteringsklubben af 1963 – Vordingborg; Fik du en god tur i skoven? Så har vi brug for, at du bidrager til drift og udvikling af Find Vej I-sitet. Betal på MobilePay nr. 421135: – Betal 25 kr. eller – Betal valgfrit beløb.

  Svend Gønge-skolen søger en pædagog til en midlertidig stilling

  8.08.2022 · Vi søger en faglig dygtig pædagog, der har lyst og evne til at arbejde både i klub og skole. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset på 37 timer gældende for næste skoleår. Vi …

  Kultur- og Familiefestival | Lundby Lokalraad

  Elever fra Svend Gønge-skolen og Ungdomsskolen deltager med bl.a. cirkus, skoleskak, geogra-fi, badminton, håndbold, WOOP-GPS løb, E-sport, Mediekanal og salg af egenproduktion af piz-zasnegle, pølsehorn, pandekager og sluschice. Også SFO og børnehaver er repræsenteret.

  Åbningstider for Svend-Gønge Skolen i Svaerdborgvej 7-9, 4750, …

  Find åbningstider for firmaet Svend-Gønge Skolen i Svaerdborgvej 7-9, 4750, Lundby såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, telefonnumre, webside, interaktiv rutevejledning og firmaer i nærheden af dig.

  Svend Gønge Skole – Intern Service Åbningstider

  Svend Gønge Skole – Intern Service Åbningstider. Opdateret 09-04-2021 +45 55 36 38 38. Ring: +4555363838. Rutevejledning . Webside Svend Gønge Skole – Intern Service Åbningstider. Lukker om 5 h 5 min. Opdateret 09-04-2021 . Åbningstider. Tiderne kan afvige. Fredag. 06:00 – 16:30. Lørdag. Lukket. Søndag. Lukket …

  Svend Gønge-skolen søger en pædagog til en midlertidig stilling

  6.08.2022 · Vi søger en faglig dygtig pædagog, der har lyst og evne til at arbejde både i klub og skole. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset på 37 timer gældende for næste skoleår. Vi …

  Matematikvejledere inspirerer og støtter

  21.10.2019 · Eleverne på Svend Gønge Skolen har løftet deres afgangskarakterer med 9,53 procent i dansk og matematik. Faktisk er det opløftende resultat at samtlige elever har løftet karaktererne sammenlignet med resultaterne fra skoleårene 2014/15 og 2016. Så det kunne blive bedre, understreger matematikvejlederne.

  Lærerstillinger Arkiv – Side 14 af 17 – Skolejobs.dk

  Svend Gønge-Skolen. Svend Gønge-Skolen søger indskolingslærer til vores afdeling i Bårse. Vordingborg Kommune . Folkeskoler; 3 uger ago … 3 uger ago; Ansøgningsfrist: 18. august 2022; Herstedvester Skole. Herstedvester Skole søger 2 matematiklærere, der også kan læse andre fag, fx madkundskab, håndværk og design, idræt, engelsk …

  Svend Gønge-skolens fødselsdag – YouTube

  Den 27/10 2014 fyldte Svend Gønge-skolen 50 år og det blev fejret. Det var en dejlig fødselsdag.

  Svend Gønge-Skolen, Lundby (Svend G, Lundby)

  Vejledning. Har du brug for mere information om uddannelser, kurser og hold, kan du kontakte uddannelsesstedet direkte.

  Svend Gønge-skolen – Skole liste i Danmark – største …

  Sværdborgvej 7, Lundby – Skole liste i Danmark – største skoledatabase Svend Gønge-skolen – Skole liste i Danmark – største skoledatabase List of Schools in Europe

  Svend Gønge Skolen, Lundby – Skole – Bedømmelse.dk

  19.02.2011 · Svend Gønge Skolen er en skole der ligger i Lundby. Svend Gønge Skolen er bedømt af andre 2 gange – se hvad de siger, og bedøm evt. selv Svend Gønge Skolen eller andre skoler i …

  Svend Gønge skolens solsikke konkurrence. – YouTube

  Jeg var inviteret til Svend Gønge skolen i Lundby og Bårse af Christina fra GladeHaver.dk og Skole leder Casper Milandt, for at se en konkurrence om at dyrke…

  Svend Gønge-Skolen – Posts | Facebook

  Svend Gønge-Skolen har Vordingborg kommunes skønneste elever – endda 425 af slagsen fordelt på to… Sværdborgvej 7-9, 4750 Lundby, Denmark

  Rejseplanen 665 Svend Gønge Skolen, Vordingborg – Bus 665 …

  Bus 665 Svend Gønge Skolen, Vordingborg på kort og rejseplanen for Bus 665 Lundby st (bus), Vordingborg ved et busstoppested Svend Gønge Skolen. Find busstoppesteder busplan og planlægge din bus tur i Vordingborg, Sjælland. Busrute på kort: Tidsplan: Arbejdsdag: 8:25.

  Svend Gønge-Skolen – Skole liste i Danmark – største …

  Svend Gønge-Skolen. Svend Gønge-Skolen. Sværdborgvej 7-9, 4750 Lundby. Telefon: 5536 3838 E-mail: svendskoleadm vordingborg.dk. Rediger skole. Diskussion om skolen. Grundoplysninger: Region: Sjælland Kommune Vordingborg. Type af skole: Hovedskole (institution med enheder) Kategori: Grundskole. Adresse: Sværdborgvej 7-9 4750 Lundby.

  Svend Gønge-skolen – facebook.com

  Svend Gønge-skolen is on Facebook. Join Facebook to connect with Svend Gønge-skolen and others you may know. Facebook gives people the power …

  Svend Gønge-Skolen, Lund

  261012-deltagerliste til web.xlsx – Uddannelsesforum 2012

  Svend Gønge Skolen

  Svend gønge skolen bårse; Svend gønge skolen pa; Fjerner op til 100% mere plak – Oral-B’s runde børstehoved giver en bedre rengøring og sundere tandkød på 30 dage* Beskyt dine gummer: Synlig trykkontrol reducerer børstehastighed og giver dig besked, hvis du børster for hårdt Personliggjort oplevelse med 5 børsteindstillinger, inklusive blegning, tandkødspleje og følsom.

  Skriv et svar